duminică, aprilie 21, 2024
AcasăActualitate️Modificări la achiziţia titlurilor de călătorie TURSIB prin intermediul aplicației 24Pay

-

️Modificări la achiziţia titlurilor de călătorie TURSIB prin intermediul aplicației 24Pay

Pentru a veni ȋn sprijinul călătorilor ȋn privinţa achiziţionării titlurilor de călătorie pentru transportul public din Sibiu, Tursib ȋmpreună cu dezvoltatorii 24Pay vin cu o modificare ȋn fluxul de achiziţionare al biletelor şi legitimaţiilor zilnice prin intermediul aplicaţiei.


Ca atare, ȋncepând cu data de 𝟏𝟓 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, orice călător care va dori să achiziţioneze un titlu de călătorie Tursib 𝐧𝐮 va mai trebui să scaneze cu telefonul mobil codul QR din autobuz.

𝐅𝐥𝐮𝐱𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢ţ𝐢𝐞 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐮 ș𝐢 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥:
🟢Se deschide aplicația 24Pay;
🟢Se accesează secțiunea „Transport Public”;
🟢Se selectează compania de transport local Tursib;
🟢Se alege titlul de călătorie dorit (bilet sau legitimaţie zilnică);
🟢Se efectuează plata.

Procesul de control va rămâne neschimbat. După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea “Portofel”. Aici poate fi accesat în caz de control și prezentat reprezentantului operatorului de transport.

Toate detaliile referitoare la utilizarea aplicaţiei 24Pay le puteţi găsi şi pe site-ul Tursib, urmând ca ele să fie actualizate cu noul flux de achiziţie ȋncepând cu data de 15 martie 2023.

“Mulţumim tuturor utilizatorilor transportului public din Sibiu şi ȋi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru a găsi modalităţi cât mai la ȋndemâna călătorilor, ȋn aşa fel ȋncât transportul public să fie o modalitate de deplasare uşor de utilizat” – au transmis reprezentanții TURSIB.

Stirea ️Modificări la achiziţia titlurilor de călătorie TURSIB prin intermediul aplicației 24Pay a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole