marți, aprilie 16, 2024
AcasăTehnologie4 motive pentru care afacerea ta are nevoie de servicii SEO in...

-

4 motive pentru care afacerea ta are nevoie de servicii SEO in 2023

La sfarsitul anului 2022 se spunea ca SEO va avea de suferit in acest an. Apoi, odata cu evolutia aparent de neoprit a inteligentei artificiale si modelelor de limbaj (GPT), multi se asteptau ca SEO sa dispara complet! Evident, specialistii si expertii in domeniu stiu de foarte mult timp faptul ca optimizarea pentru motoarele de cautare este si va fi necesara pentru mult timp.

SEO nu va disparea – in schimb, se va adapta schimbarilor si va deveni din ce in ce mai mult o strategie pentru utilizatorul final. Implicit, bunastarea utilizatorului final genereaza venituri si conversii pentru clientul specialistului sau agentiei care ofera servicii SEO.

Daca inca nu esti convins, iata 4 motive pentru care afacerea ta are nevoie de asemenea servicii in anul 2023!

servicii SEO

Utilizatorii website-ului tau au o experienta mai buna de utilizare

SEO nu are in vedere doar cuvintele cheie. Optimizarea de acest tip se realizeaza si la nivel tehnic, acolo unde vizeaza viteza de incarcare a paginilor website-ului, precum si eliminarea erorilor care pot aparea la nivel de structura/link-uri.

Astfel, utilizatorul final are parte de tot ce-i mai bun cand vine vorba de navigarea pe internet – rezultate relevante oferite de un website care se misca repede si este intuitiv.

 

Afacerea ta se va pozitiona in fata competitiei

Nu poti concura cu afacerile din competitie daca nu beneficiezi de servicii SEO – scurt si la obiect! Chiar daca inveti bazele optimizarii SEO si le aplici pe cont propriu, eforturile tale vor fi aproape 0 in comparatie cu afacerile din nisa ta care au un specialist SEO la care pot apela oricand.

Tu poti produce schimbarea de care afacerea ta are nevoie apeland la o agentie de marketing care iti poate oferi servicii SEO complete – de la keyword research la creare de continut, linkbuilding si SEO tehnic, printre altele.

 

Afacerea ta va avea parte de un look profesional

Atunci cand cauti informatii despre Tesla pe Google, esti intampinat de un panou lateral care iti ofera informatii si detalii despre aceasta entitate. Acest panou probabil reprezinta o investitie majora, nu? Ei bine, nu, acesta nu este o investitie majora, ci simplul rezultat al optimizarii SEO de tip business si apoi de tip local.

Specialistii care ofera servicii SEO in 2023 trebuie sa se axeze pe profilul business al clientului, profil creat exclusiv prin platforma Google si care iti permite sa afisezi informatii esentiale despre afacerea ta in afara website-ului tau, direct in pagina de rezultate.

Apoi, optimizarea SEO la nivel local va face ca afacerea ta sa apara in cautarile relevante intr-o casuta speciala in care va fi marcata pozitia acesteia pe harta, precum si adresa, numarul de recenzii si programul de functionare, printre altele.

 

Ai parte de sfaturi si recomandari de la specialisti

O echipa sau un specialist care iti ofera servicii SEO este conectat la industrie. Desi specializat in SEO, acesta va sti cate ceva si despre branding si social media, de exemplu. Apoi, lucrurile se schimba complet daca colaborezi cu o agentie full service si astfel ai oportunitatea de a trece de la un contract de servicii SEO la un contract complet!

Vrei sa afli care sunt beneficiile unui astfel contract?

Atunci programeaza o intalnire cu specialistii The Markers – agentie de marketing digital cu servicii complete prezenta de 10 ani pe piata din Romania!

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole