duminică, iunie 23, 2024
AcasăExterneA murit Mohamed Al-Fayed, omul care contesta accidentul fatal al Prințesei Diana

-

A murit Mohamed Al-Fayed, omul care contesta accidentul fatal al Prințesei Diana

Mohamed Al-Fayed, tatăl iubitului Prințesei Diana, Dodi al-Fayed, a murit la vârsta de 94 de ani. Decesul său survine la scurt timp după ce s-au împlinit 26 de ani de la decesul celebrului cuplu. Al-Fayed a încetat din viață în dimineața zilei de miercuri și a fost înmormântat în Londra, în conformitate cu tradițiile musulmane, după rugăciunile de vineri, potrivit cnn.com.

Mohamed Al-Fayed suspecta că Prințesa Diana și fiul său au fost uciși

Mohamed
Evenimentul tragic care a atras atenția lumii a fost accidentul în care fiul său, Dodi, și Prințesa Diana au pierit în august 1997. După acea tragedie, Mohamed Al-Fayed și-a exprimat îndoielile față de circumstanțele date de anchetă, în mod oficial. Relația sa cu familia regală, precum și prietenia sa cu Prințesa Diana, au fost prezentate în sezonul cinci al serialului „The Crown”, unde Al-Fayed este interpretat de actorul Salim Daw și se întâlnește cu Diana în cadrul evenimentelor prezentate.

Mohamed Al-Fayed s-a născut în Alexandria în 1929 și, împreună cu prima sa soție, moștenitoare a unui imperiu industrial, a pus bazele unei companii de transport maritim. Ulterior, s-a mutat în Londra, unde și-a dezvoltat afaceri de succes. Născut în Egipt, Al-Fayed a dezvoltat o impresionantă carieră de afaceri în Orientul Mijlociu înainte de a se stabili în Marea Britanie în anii 1970, unde a deținut lanțul de magazine de lux Harrods. Printre achizițiile notabile se numără hotelul Ritz din Paris în 1979 și achiziționarea Harrods în 1985. De asemenea, în 1997 a achiziționat clubul Fulham pentru suma de 6,25 milioane de lire sterline.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole