duminică, iulie 21, 2024
AcasăActualitateAcademia Forţelor Terestre din Sibiu găzduieşte Conferința Științifică Internațională „The Knowledge –...

-

Academia Forţelor Terestre din Sibiu găzduieşte Conferința Științifică Internațională „The Knowledge – Based Organization”(KBO) 2023

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu găzduieşte, în perioada 15-17 iunie, cea de-a XXIX-a ediție a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale „The Knowledge – Based Organization”(KBO) 2023.


În cadrul secţiunilor manifestării științifice s-au înscris 151 de autori din instituţii de învăţământ superior şi centre de cercetare din România, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Polonia, SUA și Ungaria, care au elaborat, în total, un număr de 84 de lucrări.

KBO oferă oportunitatea pentru cadre didactice, specialiști, cercetători și practicieni să se întâlnească, să disemineze cunoștințe şi rezultate ale activităţii de cercetare ştiinţifică, să facă schimb de idei cu privire la o gamă largă de subiecte care se înscriu în tematica organizației bazate pe cunoaștere.

Deschiderea oficială a lucrărilor sesiunii va avea loc vineri, 16 iunie, la ora 09.00, în aula academiei.

***

Jurnaliştii interesaţi să participe la deschidere sunt aşteptaţi, în intervalul orar 08.40 – 08.50, la punctul de acces în academie, din strada Revoluţiei nr. 3–5.

Stirea Academia Forţelor Terestre din Sibiu găzduieşte Conferința Științifică Internațională „The Knowledge – Based Organization”(KBO) 2023 a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole