joi, mai 23, 2024
AcasăPoliticActorul Florin Călinescu vrea iar în politică? ”Cred că mă implic. Dar...

-

Actorul Florin Călinescu vrea iar în politică? ”Cred că mă implic. Dar depinde foarte mult de voi”

Actorul Florin Călinescu a anunțat că se gândește să reintre în politică, după ce s-a speculat că va adera la AUR. El spune că este de fapt vorba despre altceva.

Florin Călinescu ia în considerare să reintre pe scena politică. El a anunțat pe pagina sa de Facebook că ia în calcul o ”implicare” în acest sens.

Nu a dat însă numele formațiunii politice și nici pentru ce va candida.

Actorul a mai cochetat cu politica și în trecut.

Actorul Florin Călinescu revine în politică? ”Cred că mă implic. Dar depinde foarte mult de voi”

Pe pagina sa de Facebook, Florin Călinescu a anunțat recent că se gândește să reintre în politică. Reacția vine după ce au apărut speculații legate de o colaborare cu AUR.

”Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi!
Adaug.

Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”, a scris Florin Călinescu.

Actorul a cerut părerea fanilor săi și în toamna anului trecut când scria pe Facebook:

„Psd. Pnl. Usr. Aur. Udmr. Si toate alalante imi propun chestii. Voi ce ziceti?” scria Florin Călinescu în noiembrie 2023.

Însă nu este prima tangență cu viața politică a actorului.

Călinescu a deținut anterior funcția de președinte al Partidului Verde începând cu 2019, doar că implicarea sa politică s-a concretizat cu o prezență modestă la alegerile pentru primăria Bucureștiului, unde a obținut aproximativ 2% din voturi.

„Dacă nu era tratat ajungea până la creier”

„Mulțumesc echipei Partidului Verde pentru București și sectorul 1. Pentru entuziasm și munca. Puteam spune că rezolvăm totul.

Ar fi fost o minciună. I-am lăsat pe alții să o facă. Noi nu promitem ceva anume dar vom încerca să rezolvăm cât mai mult. Mulțumesc și celor din țară din Partidul nostru și tuturor celor care ne-au arătat prețuirea lor.

Suntem la început. Suntem un partid suta la suta european și o mie la sută romanesc! Voi reveni cu detalii din campanie zilele următoare”, scria Călinescu în 2020, într-o postare tot pe Facebook.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole