luni, februarie 26, 2024
AcasăTehnologieAplicația Whatsapp va fi modificată. Când vor apărea noile funcții

-

Aplicația Whatsapp va fi modificată. Când vor apărea noile funcții

Aplicația Whatsapp va fi modificată, iar utilizatorii vor beneficia de funcții în plus. Momentan, doar cei care au iPhone vor putea avea acces la noile schimbări.

Hotărârea care modifică complet Whatsapp este disponibilă în momentul de față numai pentru iOS, nu și pentru utilizatorii care folosesc Android. Este vorba despre o nouă funcție prin care internauții pot să să extragă automat textul conținut într-o imagine partajată în chat. Singura condiție este ca această poză să conțină un text clar și vizibil. Acest lucru va fi posibil doar cu un click.

Apoi, Aplicația Whatsapp se deschide pe tot ecranul. Următorul pas este selectorul pentru a alege dacă se dorește selectarea întregului text sau numai a unei părți din el. După ce textul a fost selectat se decide una dintre opțiunile: Copy, Select All, Search și Translate. Această funcție are legătură cu sistemul de operare iOS 16 de la Apple și nu este disponibilă și pe Android.

Whatsapp urmează să le permită utilizatorilor să vadă iconițele de profil pentru utilizatorii în cadrul grupurilor de conversații din care fac parte din intermediul platformei, potrivit Spynews.

Aplicația Whatsapp

Noi funcții pe WhatsApp

O altă funcție se referă la un tip de status care permite mesajelor vocale de până la 30 de secunde să rămână postate timp de până la 24 de ore. În plus, cei care vor să înregistreze mesaje vocale trebuie doar să atingă pictograma microfonului din ecranul de stare. În loc de fotografii, videoclipuri, gif-uri, texte sau orice altceva, utilizatorii vor putea vedere un player pe care trebuie să apese pentru a asculta starea.

O altă actualizare anunațată de WhatsApp este că utilizatorii vor avea posibilitatea să își selecteze audiența privată. Acest lucru înseamnă că persoana care folosește aplicația va putea alege contactele care să vadă noile actualizări de stare. Compania a explicat că această actualizare este pentru cei care vor să posteze doar pentru câteva persoane din listă.

WhatsApp a pregătit și un cerc colorat care va apărea în jurul profilului persoanei care și-a actualizat recent statusul și pe care nu l-ai vizualizat încă.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole