joi, mai 23, 2024
AcasăActualitateArtizan Huet, ediția iunie 2023 – Comercianții, invitați să se înscrie

-

Artizan Huet, ediția iunie 2023 – Comercianții, invitați să se înscrie

Artizan Huet, evenimentul dedicat artizanilor și comercianților de produse hand made, se pregătește pentru ediția lunii iunie ce va avea loc în perioada 15-18 iunie.


“Acesta este modul nostru de a-i sprijini pe producătorii de astfel de obiecte să își prezinte arta și creativitatea pe domeniul public, plătind o taxă suportabilă și corectă pentru închirierea spațiului. În același timp, prin acest eveniment, oferim posibilitatea sibienilor și oaspeților de a cumpăra produse făcute de mână, deosebite tocmai datorită creativității micilor producători” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Comercianții pot ocupa cele 22 de spații disponibile pe domeniul public din Piața Huet în perioada menționată, prin achitarea a 2 lei/mp/ zi pentru persoane juridice și 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice autorizate, a întreprinderilor familiale și a întreprinderilor individuale.

Iată calendarul:

  • ÎNSCRIEREA se poate face în 12 iunie, în intervalul orar 09.00 – 24.00 pe site-ul spadpp.sibiu.ro, la secțiunea Programări ghișeu online: https://extranet.sibiu.ro/DomeniulPublicGeneral/Programare.aspx
  • DEPUNEREA DOCUMENTELOR ȘI ACHITAREA TAXEI – cei înscriși, în ordinea efectuării programării și în limita locurilor, vor fi așteptați să depună cererile la ghișeul serviciului public amintit, unde se va încasa taxa de ocupare a domeniului public. Avizul va fi apoi transmis pe e-mail, fără necesitatea ca persoana să se mai prezinte fizic, la ghișeu.

Pentru ca un număr cât mai mare de producători sau comercianți de produse de artizanat să beneficieze de această facilitate, se va acorda câte un singur aviz per solicitant, fie că este vorba de o societate comercială, întreprindere familială, întreprindere individuală sau persoană fizică autorizată. Alocarea spațiilorse va face în ordinea programării.

Mai multe detalii, inclusiv actele necesare, se găsesc AICI.

Stirea Artizan Huet, ediția iunie 2023 – Comercianții, invitați să se înscrie a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole