marți, aprilie 16, 2024
AcasăActualitateArtizan Huet revine în centrul Sibiului la finalul lunii iulie

-

Artizan Huet revine în centrul Sibiului la finalul lunii iulie

O nouă ediție Artizan Huet, eveniment dedicat producătorilor și comercianților de obiecte handmade, se va desfășura săptămâna viitoare, de joi, 20 iulie până duminică, 23 iulie, în intervalul orar 10.00 – 21.00.

Serviciul de Administrare a Domeniului Public pune la dispoziția artizanilor și comercianților 22 de locuri în Piața Huet, ce vor fi amenajate obligatoriu de către aceștia cu corturi albe de 3/3 metri.

Cei interesați în ocuparea unui loc trebuie în primul rând să se programeze online în data de 17 iulie, între orele 9.00 – 24.00 pe site-ul SPADPP, pe https://spadpp.sibiu.ro/, secțiunea programări ghișeu online.

În perioada 18-19 iulie, cei programați sunt așteptați să depună cererile la ghișeul serviciului public amintit, unde se va încasa taxa de ocupare a domeniului public. Avizul le va fi apoi transmis pe e-mail.

Se va acorda câte un singur aviz per solicitant, fie că este vorba de o societate comercială, întreprindere familială, întreprindere individuală sau persoană fizică autorizată.

Atribuirea locațiilor în teren, se va face în ordinea programării online și implicit a înregistrării cererilor depuse la ghișeu în limita locurilor rămase disponibile. Pentru un aspect îngrijit al spațiilor de comercializare, comercianții au obligația să utilizeze pavilioane albe de 9 mp și mese.

La edițiile din lunile mai și iunie, un număr de 11 și respectiv 9 producători și comercianți și comercianți s-au înscris și au primit aviz pentru comercializarea pe domeniul public.

Mai multe detalii, inclusiv actele necesare, se găsesc aici: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/877  

Stirea Artizan Huet revine în centrul Sibiului la finalul lunii iulie a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole