duminică, iulie 21, 2024
AcasăExterneAsasinarea lui Vladimir Putin! Cutremur total la Moscova. Anunţul a fost făcut...

-

Asasinarea lui Vladimir Putin! Cutremur total la Moscova. Anunţul a fost făcut chiar acum

Cutremur la Kremlin! Serviciile Secrete din Ucraina ar fi încercat să îl lichideze pe Vladimir Putin. Iată în ce stare se află acum președintele Rusiei și care a fost planul statului vecin.

 Serviciile Secrete din Ucraina ar fi încercat să îl ucidă pe Vladimir Putin cu o dronă kamikaze, duminică, 23 aprilie 2023. Potrivit cotidianului german Bild

Potrivit sursei citate anterior, o dronă UJ 22 care ducea la bord 30 de blocuri explozive C4 cu o greutate totală de 17 kilograme ar fi pornit din Ucraina spre Parcul Industrial Rudnevo din Moscova, situat la 500 de kilometri de Ucraina, unde Vladimir Putin ar fi trebuit să efectueze o vizită oficială.

Dronele UJ 22 sunt cele mai moderne drone ucrainene, cu rază de acțiune de până la 800 de

Drona respectivă a căzut, însă, la 20 de kilometri distanță de destinația sa. Tentativa de asasinare a președintelui Rusiei nu a fost făcută publică de presa rusă, însă diverse agenții de presă private din Rusia au raportat, duminica trecută, un accident cu o dronă UJ-22 în apropierea satului Voroskogo, situat la est de Moscova.

Locul accidentului se află la aproximativ 20 de kilometri est de Parcul Industrial Rudnevo din Moscova.

„Săptămâna trecută, ofițerii noștri de informații au primit informații despre călătoria lui Putin în parcul industrial Rudnevo. În consecință, drona noastră kamikaze a decolat, care a zburat prin toate apărările antiaeriene ale Federației Ruse și s-a prăbușit nu departe de parcul industrial”, a explicat activistul ucrainean Yuriy Romanenko, care susține că are contacte importante cu Serviciile Secrete din Ucraina, potrivit sursei citate anterior.

„Este clar că o lovitură de precizie împotriva șefului statului rus cu o dronă kamikaze este o acțiune aproape imposibilă. Dar chiar faptul că o astfel de dronă ar ajunge într-un loc în care Putin plănuiește să rămână este o palmă pentru dictatorul rus”, a adăugat expertul ucrainean Sergej Sumlenny.

Presa internațională nu știe sigur dacă Vladimir Putin a fost sau nu în acel parc industrial

Potrivit sursei citate anterior, corespondentul personal al lui Vladimir Putin la Kremlin, Pavel Zarubin, a anunțat, duminică dimineață, că președintele Rusiei plănuiește „să viziteze un parc industrial din Moscova”, însă nu a precizat data și ora la care ar fi trebuit să aibă loc acea vizită oficială.

Momentan, nu este clar dacă președintele Rusiei a vrut să viziteze Parcul Industrial Rudnevo din Moscova duminica trecută sau în altă zi. Vă amintim că, din motive de securitate, vizitele sale sunt uneori efectuate cu o zi înainte de a fi anunțate.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole