luni, iulie 22, 2024
AcasăExterneAu invadat Rusia! Vladimir Putin a primit mesajul chiar acum: Asta înseamnă...

-

Au invadat Rusia! Vladimir Putin a primit mesajul chiar acum: Asta înseamnă trei armate

Vladimir Putin a primit mesajul chiar acum, din partea unui apropiat de-al său, liderul cecen Ramzan Kadîrov. Situaţia din Belgorod, provincia rusă care a devenit ţinta atacurilor aproape neîncetate ale Ucrainei, ar putea fi rezolvată în curând, afirmă Kadîrov.

Ruşii încep să se teamă tot mai mult în propriile case, în contextul războiului!

Ramzan Kadîrov s-a oferit să aducă liniştea în provincia rusă Belgorod, devenită ţinta preferată a atacurilor ucrainene

După ce tot mai multe atacuri au avut loc în regiunea Belgorod, aflată lângă frontiera cu Ucraina, unul dintre apropiaţii lui Vladimir Putin, liderul cecen Ramzan Kadîrov, s-a oferit să-şi trimită trupele în acea zonă, pentru a „face faţă” şi a pune capăt incursiunilor transfrontaliere despre care ruşii afirmă că vin din Ucraina.

Ramzan Kadîrov a explicat că numărul total al militarilor ceceni trece de 70.000, iar soldaţii săi „s-ar putea ocupa” de teroriştii care „au invadat” Belgorod.

„Aş dori să vă reamintesc că de teroriştii care au invadat regiunea Belgorod s-ar putea ocupa forţele unităţilor cecene.

În total, numărul luptătorilor ceceni din batalioanele şi regimentele de forţă şi din structurile militare depăşeşte 70.000 de persoane. Asta înseamnă trei armate!”, se arată într-un mesaj postat de liderul Ceceniei pe contul său de Telegram.

Kadîrov a adăugat că asteaptă numai un ordin de la Vladimir Putin şi totul va fi dus la îndeplinire.

Disidenţii ruşi anunţă eliberarea teritoriului Rusiei de sub regimul tiranic al lui Putin

În ultimele săptămâni, violenţele din provincia Belgorod s-au intensificat. Chiar cu o zi în urmă, guvernatorul acestei regiuni vecine cu Ucraina a transmis că s-au raportat bombardamente, totul în timp ce disidenţi ruşi, aflaţi sub comanda trupelor ucrainene, pun presiune sporită pe această zonă.

Este vorba despre grupuri precum Corpul Voluntarilor Ruşi sau Legiunea pentru Libertatea Rusiei, care s-au implicat tot mai mult în ultima perioadă în acest conflict.

Vineri, 2 iunie, cei din Legiunea pentru Libertatea Rusiei anunţau că, în curând, se va lansa un nou atac pe teritoriul Rusiei, menit să elibereze țara.

„Foarte curând vom avansa din nou pe teritoriul rusesc pentru a aduce libertate, pace și calm. Vom elibera întreaga Rusie – de la Belgorod la Vladivostok”, a anunțat grupul, care a făcut referire la orașele din vestul și estul îndepărtat al țării.

Legiunea pentru Libertatea Rusiei îl cataloghează pe Vladimir Putin drept un dictator care conduce un regim tiranic și o persoană care îi ucide pe rușii care i se opun.

Aceşti disidenţi se declară fem împotriva invaziei Ucrainei și au făcut apel la alți ruși să se alăture grupului.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole