duminică, aprilie 21, 2024
AcasăActualitateBBC: Andrew Tate își amenință una dintre victime. Cum vrea să scape...

-

BBC: Andrew Tate își amenință una dintre victime. Cum vrea să scape de acuzații

Una dintre victimele lui Andrew Tate, cea care a depus și plângere la DIICOT împotriva lui, spune că a primit o scrisoare de amenințare din partea acestuia, potrivit BBC.

Este vorba despre faptul că britanicul a amenințat-o că o va da în judecată și îi va cere 300 de milioane de dolari dacă nu renunță la plângere. Avocaţii acesteia au spus că au primit o scrisoarea de „încetare a acţiunii legale şi renunţare la plângere”, scrisoare care vine de la o firmă de avocatură americană. Iar semnatarii sunt nimeni alții decât Andrew Tate şi fratele său Tristan.

Andrew Tate își amenință una dintre victime. Într-o scrisoare cei doi ameninţă că îi vor da în judecată pe femeie şi pe părinţii acesteia pentru suma de 300 de milioane de dolari, dacă nu îşi retrage declaraţiile. Jurnaliștii de la BBC spun că au văzut o copie redactată a scrisorii, aparent trimisă în numele fraţilor.

„În aprilie 2022, aţi declarat în mod fals unei terţe părţi că clientul nostru v-a traficat, a abuzat de dumneavoastră şi v-a ţinut împotriva voinţei dumneavoastră (…) Aţi repetat declaraţiile false şi defăimătoare despre fraţii Tate către poliţie, mass-media şi către un alt cetăţean al Statelor Unite”, se arată în scrisoare. Pe de altă parte, Benjamin Bull – care lucrează pentru Centrul Naţional pentru Exploatare Sexuală – spune că, clienta sa este un martor-cheie în ancheta din România şi că scrisoarea a fost concepută exclusiv pentru a-i închide gura şi pentru a o descuraja să depună mărturie în proces.

„Ei vor ca aceste tinere să intre într-o gaură şi să se ascundă, să nu iasă niciodată în faţă ca să descrie ce au văzut şi ce li s-a întâmplat. Este în mod clar un efort de intimidare”, a comentat Benjamin Bull. Avocaţii fraţilor Tate au confirmat pentru BBC că scrisoarea a fost trimisă în decembrie, practice atunci când a început ancheta în România în ceea ce îi privește pe cei doi, şi că se bazează pe legislaţia în materie de defăimare şi calomnie din SUA, dar neagă orice intimidare.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole