joi, mai 23, 2024
AcasăExterneBBC: Primarul Moscovei a anunțat că un atac cu drone a provocat...

-

BBC: Primarul Moscovei a anunțat că un atac cu drone a provocat ”pagube minore” mai multor clădiri. Unii locuitori, evacuați

La Kiev s-au auzit explozii și mai multe clădiri au fost incendiate după ce Rusia a atacat capitala Ucrainei pentru a treia noapte consecutiv, notează BBC News.

Conform sursei citate, oficialii spun că resturile care au căzut au provocat incendii, în timp ce apărarea aeriană a Ucrainei a interceptat peste 20 de drone. Se pare că cel puțin o persoană a fost ucisă.

Ucraina spune că a doborât toate rachetele și dronele în cele două atacuri precedente.

La Moscova, un atac cu drone a provocat ”pagube minore” la mai multe clădiri, a declarat primarul capitalei ruse.

Serghei Sobianin a declarat că „toate serviciile de urgență ale orașului” se află la fața locului, adăugând că „până în prezent nimeni nu a fost rănit grav”.

La ora locală 06:24, în nord-vestul Moscovei, editorul BBC Rusia Steve Rosenberg spune că a auzit o explozie în depărtare, iar ferestrele locuinței sale s-au cutremurat.

La ora 06:58, el a auzit o altă explozie în depărtare. A fost, a spus el, prima dată când dimineața sa a început în acest fel.

Potrivit The Guardian, agenția rusă de știri de stat RIA a relatat că unii dintre locuitorii unei clădiri de pe strada Profsoyuznaya din Moscova, în sudul orașului, au fost evacuați.

Mai multe canale de mesagerie Telegram din Rusia au raportat că între 4 și 10 drone au fost doborâte marți dimineață, relatează Reuters.

Nici Reuters și nici The Guardian nu au putut verifica independent aceste informații.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole