vineri, mai 24, 2024
AcasăActualitateCasa Artelor va deveni perla arhitecturală din Piața Mică

-

Casa Artelor va deveni perla arhitecturală din Piața Mică

Casa Artelor va deveni perla arhitecturală din Piața Mică, fiind, totodată, un exemplu de bună practică în domeniul cultural, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Astăzi, împreună cu ministrul culturii, Raluca Turcan, Bogdan Trâmbaciu, directorul UMP din Ministerul Culturii, Ciprian Stefan, managerul muzeului ASTRA și echipa managerială, am efectuat o vizită de lucru la Casa Artelor unde am vorbit despre proiectul de restaurare și revitalizare a monumentului Casa Artelor, am evaluat stadiul lucrărilor și am discutat despre modul în care vor fi utilizate spațiile de activități. Certificarea meșterilor, formarea profesională, maker-space-urile vor aduce împreună resurse umane din sfera industriilor cultural-creative și tradiționale. Totodată, vizita la Casa Artelor, a fost un prilej de a afla care sunt nevoile necesare atingerii indicatorilor calitativi din cadrul proiectului. ” – Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu.

Proiectul de restaurare și revitalizare a monumentului Casa Artelor – Centru de Activități și Resurse Regionale este finanțat cu sprijinul granturilor SEE 2014-2021, în cadrul Programului RO-CULTURA.

Stirea Casa Artelor va deveni perla arhitecturală din Piața Mică a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole