luni, martie 4, 2024
AcasăSocialCasa de Pensii a dat vestea cea mare! Vin direct la tine...

-

Casa de Pensii a dat vestea cea mare! Vin direct la tine acasă între 12 și 16 iunie

Vineri, 9 iunie, Casa Județeană de Pensii Gorj a anunțat că s-au primit biletele de tratament balnear pentru perioada 23-27 iunie 2023. Acestea urmează să fie distribuite între 12 și 16 iunie.

„S-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.8/2023 cu data de intrare în perioada 23 – 27 IUNIE 2023.

În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 154 de bilete pentru tratament balnear.”, a transmis CJP Gorj pe pagina de Facebook.

Din cele 154 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 150 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut, a mai precizat instituția.

Potrivit instituției, repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj.

Biletele urmează să fie distribuite săptămâna viitoare

Biletele urmează a fi distribuite între 12 și 16 iunie. Dacă titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția se anulează, iar biletul va fi redistribuit altui solicitant.

„Conform CRITERIILOR, diagrama de alocare automata a biletelor de tratament balnear, realizata de aplicatia informatica SPA, NU POATE FI MODIFICATA

Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 12, 13, 14, 15 și 16 iunie 2023.

În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.”, a mai transmis CJP Gorj.

Biletele se pot elibera doar personal

Casa de pensii a prezentat situația locurilor disponibile cu data de intrare 23 -27 iunie.

„Situația locurilor disponibile pentru seria nr.8/2023, cu data de intrare în perioada 23 – 27 iunie 2023, se prezintă astfel:

1. COSTINESTI 2 locuri

2. PUCIOASA 2 locuri”, a scris instituția pe rețeaua de socializare.

„Toate biletele nevalorificate până în data de 16 iunie 2023, ora 13:30, vor fi redistribuite începând cu data de 19 iunie 2023, ora 8:00, până inclusiv in data de incepere a seriei.”, a adăugat Casa Județeană de Pensii Gorj.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear, a conchis instituția.

Guvernul a aprobat acțiunea la finalul lunii mai

Vă reamintim că la finalul lunii mai, Guvernul a aprobat acordarea biletelor de tratament balnear pentru pensionari în anul 2023 și a majorat suma alocată acestei acțiuni.

”Potrivit legislației aflate în vigoare, acordarea prestațiilor privind tratamentul balnear se face prin atribuirea de bilete de tratament persoanelor îndreptățite, în limita numărului de locuri asigurate în unitățile de tratament din proprietatea CNPP, precum și a numărului de locuri contractate cu alți operatori economici de profil și a sumelor alocate pentru această prestație prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat”, a arătat atunci Casa Națională de Pensii.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole