sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăActualitateCe a cumpărat Daniela Cîmpean de la piața volantă la birou?

-

Ce a cumpărat Daniela Cîmpean de la piața volantă la birou?

Câțiva producători locali din diferite arii culinare au fost prezenți astăzi în curtea Consiliului Județean Sibiu la noul proiect Piața volantă la birou. Ideea este de a-i duce pe producătorii locali care vând sâmbăta la Piața Transilvania și în alte locații, în timpul săptămânii. Astăzi a fost un bun prilej pentru producătorii de legume, brânză, miere, dulciuri și alte bunătăți să vândă în curtea Consiliului Județean, mai ales că sala mare a fost plină datorită unor sesiuni de prezentare organizare de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru.


Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu a făcut și ea cumpărături la Piața volantă la birou. A cumpărat țelină, morcovi și alte legume „Fac o supă cum m-a învățat mama”. Apoi a luat miere. Alți angajați de la Consiliul Județean au ales brânzeturile sau produsele de patiserie și dulciurile. Spanacul a fost la mare căutare, așa că președinta CJ nu a mai găsit când a ajuns și ea să cumpere.

Începând cu a doua jumătate a lunii martie, Piața volantă la birou va fi organizată, prin alternare săptămânală cu locația de la Consiliul Județean Sibiu, și în curtea Agenției pentru Protecția Mediului, str. Hipodromului nr. 2A. Și în acest loc, comercianții vor avea întreg suportul logistic oferit gratuit, iar accesul publicului larg va fi liber.

Stirea Ce a cumpărat Daniela Cîmpean de la piața volantă la birou? a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole