vineri, mai 24, 2024
AcasăExterneCe a făcut Prințul Louis în timpul ceremoniei de încoronare a Regelui...

-

Ce a făcut Prințul Louis în timpul ceremoniei de încoronare a Regelui Charles. Toată lumea vorbește despre gestul său

Prințul Louis a comis-o din nou și a atras toată atenția la încoronarea Regelui Charles. Ce a făcut micuțul în timpul slujbei.

Sâmbătă, 6 mai 2023, este ziua cea mare: are loc încoronarea Regelui Charles, dar Prințul Louis a reușit să atragă toate atenția asupra sa. Ca de fiecare dată la evenimentele importante, fiul cel mic al Prințesei Kate și Prințului William i-a amuzat pe toți.

Ce a făcut Prințul Louis la încoronarea Prințului Harry

Un eveniment important în Familia Regală, un nou prilej pentru fiul cel mic al lui Kate Middleton și al Prințului Harry să fure toată atenția. Prințul Louis a câștigat inimile tuturor la încoronarea Regelui Charles.

Este cunoscut deja că micuțul năzdrăvan i-a mai dat bătăi de cap mamei sale și altă dată. La Jubileul de Platină al Reginei, care a avut loc în vara anului 2022, el a fost surprins în ipostaze care au amuzat pe toată lumea.

De data aceasta, la încoronarea Regelui Charles, care a avut loc pe 6 mai 2023, Prințul Louis și-a făcut apariția împreună. Fiind ultimii care au ajuns la ceremonie, micuțul a salutat mulțimea din mașină.

Fratele său, George, în vârstă de 9 ani, a avut sarcina specială de a fi unul dintre Paginile de Onoare ale bunicului său, ținând rochia roșie când monarhul de 74 de ani a intrat în biserică.

În acest timp, Louis și sora lui, prințesa Charlotte, au intrat cu părinții lor și s-au ținut de mână în timp ce pășeau în biserica veche de 1.000 de ani. Dar ceremonia de încoronare nu l-a impresionat prea mult pe micul Prințul Louis.

Odată înăuntru, și așezat lângă familia sa, s-a uitat și a arătat spre tavan, în timp ce sora lui, Prințesa Charlotte, se apleca să vadă la ce gesticula. Mama lui, Kate, i-a zâmbit afectuos fiului ei cel mic în timp ce acesta se străduia să rămână nemișcat.

Prințul Louis

Fotografii l-au surprins, la scurt timp, căscând de mama focului. Astfel că dădaca lui a primit rolul de avea grijă de el și l-a scos din Westminster Abbey. Într-un alt moment dulce, Louis s-a ținut de mână cu sora lui mai mare, Prințesa Charlotte.

De asemenea, micuțul s-a întors, mai târziu, să stea alături de sora lui, în vârstă de 8 ani, pentru a cânta imnul național, „God Save The King”, scrie nypost.com. Astfel, cei trei copii ai Prințului William și ai Prinței Kate au înduioșat, încă o dată, pe toată lumea.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole