sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăTehnologieChatGPT, eliminat din browserul Microsoft Bing / Care este motivul deciziei

-

ChatGPT, eliminat din browserul Microsoft Bing / Care este motivul deciziei

OpenAI a decis să dezactiveze integrarea ChatGPT cu Bing, având în vedere că oamenii foloseau opţiunea pentru a accesa articolele aflate în spatele paywall-urilor, relatează Digi24.ro.

Utilizatorii foloseau ChatGPT să pirateze conținut cu plată

La doar o săptămână după ce a lansat integrarea cu Bing, care permitea ChatGPT să caute pe internet răspunsurile la întrebările utilizatorilor, funcţionalitatea a fost deja dezactivată, scrie News.ro.

OpenAI a luat această decizie după ce a constatat că această facilitate putea fi folosită pentru a accesa conţinutul aflat în spatele paywall-urilor, precum articolele unor publicaţii. Utilizatorul cerea pur şi simplu chatbot-ului să-i prezinte textul din pagina de la o anumită adresă, iar acesta răspundea comenzii, fără să ţină cont de existenţa paywall-ului.

Pentru a evita un eventual proces din partea publisherilor ale căror publicaţii erau practic piratate cu ajutorul ChatGPT, OpenAI a decis să dezactiveze temporar această facilitate. Compania este acum aşteptată să facă modificările necesare şi să reactiveze integrarea cu Bing, oferită abonaţilor ChatGPT Plus, însă, nu este clar în acest moment când se va petrece acest lucru, potrivit sursei citate.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole