marți, februarie 27, 2024
AcasăPoliticCiolacu amenință PNL cu demisia și căderea guvernului: Dacă nu înțeleg situația...

-

Ciolacu amenință PNL cu demisia și căderea guvernului: Dacă nu înțeleg situația și ce e în joc, eu îmi pun mandatul pe masă

Marcel Ciolacu a vorbit în emisiunea lui Ion Cristoiu despre responsabilitatea sa ca premier. „E posibil să pierd voturi, îmi asum, voi explica și în partid, dar acasă când mă duc și mă uit în oglindă, știu că am făcut ceea ce era corect pentru România”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu: Nu voi accepta ipocrizia. Nu caut vinovați, căutăm soluții împreună. Eu nu vin cu taxe noi. În schimb, cu echitaste fiscală, voi veni. S-a dus perioada când ori la guvern, ori la parlament veneau anumite excepții. De când am fost învestit știam că voi juca cu mandatul pe masă, fiindcă este normal.

Eu nu pot să mă duc acasă să mă duc în oglindă ca nu am luat măsurile, iar România a intrat într-o instabilitate și a pierdut cel mai important tren al ei, fiindcă nu sunt ipocrit. E posibil să pierd voturi, îmi asum, voi explica și în partid, mai vin la domnul Cristoiu de câte ori mă invită și le explic iar, dar acasă când mă duc și mă uit în oglindă, știu că am făcut ceea ce era corect pentru România. Eu nu îmi permit ca premir să pierd investițiile de la UE. Voi da înapoi în cazul în care văd că parterenul de coaliție încearcă să nu își asume. „Joc cu mandatul pe masă din prima zi”, a spus Ciolacu la Aleph News, în emisiunea lui Ion Cristoiu.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole