marți, aprilie 16, 2024
AcasăPoliticCiucă, despre „transferurile” de primari: „Racolările de primari, o calicie fără rost”

-

Ciucă, despre „transferurile” de primari: „Racolările de primari, o calicie fără rost”

Nicolae Ciucă a făcut un apel pentru oprirea racolărilor de primari între PNL şi PSD, susținând că fenomenul este „o calicie fără rost”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut un apel pentru oprirea racolărilor de primari între PNL şi PSD, el adăugând că acestea reprezintă „o calicie fără rost”.

Ciucă, despre „transferurile” de primari: „Racolările de primari, o calicie fără rost”
„Chiar dacă ne-am înţeles pe această temă, am considerat că există un ‘t 0’ în care nu se mai întâmplă chestiunea asta. Backgroundul celor două partide politice, au în spate o istorie a acestei confruntări, acestei lupte între PNL şi PSD. (…)

Şi atunci chestiile astea vin într-un anumit ritm pe care ne străduim să-l estompăm cât de mult se poate. Ca atare fac apel la toată lumea şi consider că este onest din partea noastră să oprim această… Lumea nu face altceva decât să râdă de noi”, a afirmat Ciucă, miercuri, la Antena 3.

Ciucă a menţionat că tema racolărilor de primari „a fost discutată franc în coaliţie”.

„Este o chestiune discutată foarte franc în coaliţie. Este un moment în care trebuie să ne oprim cu această practică. Dacă îmi daţi voie, este absolut o calicie fără rost.

În momentul de faţă, şi Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal au o bază a primarilor, iar primarii merită această recunoaştere a activităţii pe care o fac în teritoriu, pentru că ei sunt cei care realizează acea legătură directă cu cetăţeanul, ei sunt cei care pe baza programelor de finanţare pun în practică proiectele.

Nu văd de ce trebuie să se realizeze această migraţie. Nu cred că vreunui primar îi place să i se pună întruna această etichetă de traseist”, a mai adăugat Ciucă.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole