Sibiul a fost, ieri și astăzi, gazda unui eveniment dedicat cofetăriei fine, organizat de Puratos România. Cofetarii locali au participat la cursuri în cadrul cărora au învățat tehnici esențiale pentru crearea de deserturi spectaculoase, ghidați de consultanții tehnici ai companiei, Emilia Bărbușu și Cristian Alexandru Gae.
Puratos România care este furnizor de materii prime de calitate pentru brutării, cofetării şi ciocolaterii încă din anul 1994.
„Ieri și astăzi, Sibiu a fost capitala deserturilor fine: de la torturi spectaculoase și praline din ciocolată veritabilă, la ecleruri care cuceresc din prima.
Consultanții noștri tehnici, Emilia Bărbușu și Cristian Alexandru Gae, au dezvăluit participanților practici esențiale pentru rețete savuroase de cofetărie. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a crea deserturi care nu încântă numai cu privirea.
Îți lăsăm câteva poze, să ne crezi pe cuvânt că acestea au fost cele mai dulci zile din luna ianuarie.
Mulțumim întregii echipe și tuturor participanților de ieri și de astăzi!” – a scris pe Facebook Puratos România



Stirea Cofetarii sibieni au învață rețete de top pentru deserturi spectaculoase în cadrul atelierului Puratos România a aparut pe Sibiu Independent.