joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateComandantul Brigăzii Multinaționale din Europa de Sud-Est (SEEBRIG) a vizitat sediul NATO...

-

Comandantul Brigăzii Multinaționale din Europa de Sud-Est (SEEBRIG) a vizitat sediul NATO de la Sibiu

În zilele de 1 și 2 noiembrie, o delegație condusă de comandantul Brigăzii Multinaționale din Europa de Sud-Est (SEEBRIG), generalul de brigadă Bilbil Bitri, a efectuat o vizită oficială în România, la invitația președinției Procesului reuniunii miniștrilor apărării din Europa de Sud-Est (SEDM).


În timpul vizitei sale în România, generalul de brigadă Bilbil Bitri , a vizitat HQ MND-SE (Comandamentul NATO de la Sibiu) și a spus că este o ocazie excelentă de a-l întâlni pe Comandant și echipa multinațională a acestui HQ.

Ei reprezintă într-adevăr ceea ce reprezintă NATO și ceea ce fac și națiunile”, a subliniat BGEN BITRI. Distinsul vizitator a găsit detalii despre rolul HQ MNDSE pe flancul estic, unde NATO și-a întărit postura de descurajare și apărare.

SEEBRIG este o forță de dimensiunea unei brigăzi de aproximativ 5000 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord, România și Turcia.

Stirea Comandantul Brigăzii Multinaționale din Europa de Sud-Est (SEEBRIG) a vizitat sediul NATO de la Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole