sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăActualitateCunoscut drept „omul care dă viață lemnului”, meșterul moldovean Victor Pelin vine...

-

Cunoscut drept „omul care dă viață lemnului”, meșterul moldovean Victor Pelin vine la Sibiu, la  Festivalul „Sfântă ni-i vatra!”

Victor Pelin este unul dintre meșterii din Moldova care vor fi prezenți la Sibiu, la Festivalul „Sfântă ni-i vatra!”, organizat de Consiliul Județean Sibiu și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Moldovenii trec Prutul: Junii Sibiului” se vor „duela” cu invitații moldoveni într-un spectacol de excepție – Sibiu Independent

Este cunoscut drept „omul care dă viață lemnului”, fapt de necontestat atâta vreme cât, cu măiestrie și infinită răbdare, creează adevărate opere de artă, din simple bucăți de lemn.

Pe Victor Pelin îl puteți găsi, alături de creațiile sale, vineri, 12 iulie, la Casa Artelor din Piața Mică, iar sâmbătă, 13 iulie, pe aleile Muzeului Astra din Pădurea Dumbrava, informează Consiliul Județean pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Facebook – Consiliul Judetean Sibiu

Stirea Cunoscut drept „omul care dă viață lemnului”, meșterul moldovean Victor Pelin vine la Sibiu, la  Festivalul „Sfântă ni-i vatra!” a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole