sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăExterneCutremur la Moscova! Anunț de ultimă oră despre Vladimir Putin

-

Cutremur la Moscova! Anunț de ultimă oră despre Vladimir Putin

Este informația momentului despre Vladimir Putin! Șeful Direcției Principale de Informații din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării (HUR) a dezvăluit care este vulnerabilitatea liderului de la Kremlin.

Mai mulți cetăţeni ruşi au fost auziți, într-o discuție telefonică interceptată de Kiev, vorbind despre ţara lor și spunând că „s-ar putea să nu-şi revină niciodată”, dacă preşedintele Vladimir Putin rămâne la putere.

În aceeași convorbire rușii care discută despre situația actuală a Rusiei susțin că la locurile lor de muncă oamenii vorbesc despre o posibilă revoltă împotriva Kremlinului.

În înregistrarea publicată de Serviciul de Informații al ministerului apărării de la Kiev, cei doi ruși condamnă actualul regim, spunând că țara are nevoie de schimbări radicale pentru a supraviețui, conform Kiev Post.

Epoca de aur de dinainte de Vladimir Putin
„A existat o epocă de aur înainte de Putin”, spune primul vorbitor.

„Oamenii erau normali; se iubeau, se respectau și s-au ajutat reciproc. Acum s-au transformat în niște lupi. Ar putea să fie nevoie de încă o sută de ani pentru a atinge standardele anilor 1980… având în vedere ce au făcut acești indivizi. Dacă ei rămân la putere încă 10 ani, s-ar putea să nu ne revenim niciodată”, spune acesta.

Doar așa vom restabili ordinea!
Prietenul său îi răspunde:

„Trebuie să așteptăm ca oamenii să se ridice și să ia măsuri. Nimic altceva”.

„La mine la serviciu, toată lumea vorbește despre asta în permanență și se spune că ducem o bătălie greșită; trebuie să mergem la Moscova și să stabilim ordinea”, a mai spus acesta.

Ei își amintesc apoi de rebeliunea eșuată a Grupului Wagner, de la la începutul verii, subliniind că șeful mercenarilor ruși, Evgheni Prigojin, putea să ajungă în capitala Rusiei „nu într-o zi, ci în 12 ore”.

Dovada nemulțumirii?

În timp ce discuția respectivă oferită presei ucrainene de HUR poate fi o dovadă a nemulțumirii populației ruse față de conducerea lui Putin, protestele publice împotriva Kremlinului sau a invaziei pe scară largă a Ucrainei au fost aproape inexistente.

Câteva manifestații au izbucnit sporadic, în unele orașe, în septembrie anul trecut, dar acestea au fost o reacție la noile legi de recrutare, și nu la războiul Rusiei împotriva Ucrainei, scrie Kiev Post.

Vladimir Putin nu împinge Belarusul la război

Vladimir Putin nu împinge Belarusul să intre în războiul din Ucraina, spune președintele Aleksandr Lukaşenko, un bun prieten de-al liderului de la Kremlin. Acesta a oferit un interviu pentru presa internațională, în care precizează că dacă ucrainenii nu vor trece niciodată granița Belarusului, atunci țara nu va participa niciodată la război.

„Să implice Belarusul (…), ce ar ieşi din asta? Nimic. Dacă voi, ucrainenii, nu treceţi graniţa noastră, nu vom participa niciodată la acest război. În acest război fierbinte. Dar vom ajuta mereu Rusia – ei sunt aliaţii noştri”, a declarat acesta.

Putin și-a îndeplinit obiectivele în Ucraina!

Președintele Aleksandr Lukaşenko și-a exprimat convingerea că Vladimir Putin și-a îndeplinit efectiv obiectivele în „operațiunea militară specială”. El a mai sugerat că ambele părți ar trebui să se angajeze în discuții diplomatice, abordând toate aspectele, inclusiv soarta Crimeei și a altor regiuni ucrainene revendicate de Moscova.

„Obiectivele sale (ale Rusiei) au fost deja îndeplinite până în prezent. Ucraina nu se va comporta niciodată atât de agresiv faţă de Rusia după sfârşitul acestui război, aşa cum a făcut înainte de război”, a spus Aleksandr Lukaşenko în interviul oferit jurnalistei ucrainene Diana Pancenko.

Belarus va răspunde amenințărilor

Lukaşenko a lansat un avertisment cu privire la potențialul răspuns al Belarusului la o agresiune externă, care ar putea implica utilizarea armelor nucleare pe care Moscova le-a amplasat în interiorul granițelor sale.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole