vineri, mai 24, 2024
AcasăExterneCutremur total la Moscova! Ucraina trimite o undă de șoc în Europa!...

-

Cutremur total la Moscova! Ucraina trimite o undă de șoc în Europa! Se apropie sfârșitul Rusiei?

Ucraina trimite o undă de șoc în Europa! Se apropie sfârșitul Rusiei? Iată ce pregătește Occidentul pentru Kremlin și ce ne va aștepta în viitor din punct de politic și economic.

Ucraina susține că Occidentul se teme de fragmentarea Rusiei, dar acest proces este deja în curs de desfășurare

Secretarul Consiliului Național de Securitate al Ucrainei, Oleksii Danilov, a avertizat că Occidentul trebuie să se pregătească pentru prăbușirea și dezmembrarea Rusiei, după ce „a eșuat să facă acest lucru în cazul Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste (URSS)”.

Potrivit spuselor sale, întâlnirea oficială dintre președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Chinei, Xi Jinping, a confirmat că Rusia este „slabă și riscă să se destrame”, lucru pe care oficialii ucraineni l-au observat de mult timp.

„Occidentul nu cunoaște Rusia, iar Occidentul se teme de fragmentarea Rusiei, dar acest proces este deja în curs de desfășurare”, a declarat Oleksii Danilov în cadrul unui interviu acordat pentru ziarul britanic The Times.

Conform spuselor sale, prăbușirea Rusiei va fi „spectaculoasă” și se va întâmpla în trei, cinci sau șapte ani.

„Este un proces istoric și nu poți opri istoria”, a adăugat el.

Volodimir Zelenski vrea să îl închidă pe viaţă pe Vladimir Putin într-o pivniţă, fără toaletă

Vă amintim că luni, 3 aprilie 2023, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a recunoscut că își dorește ca președintele Rusiei, Vladimir Putin, să fie închis într-o pivniţă, fără toaletă. Declarația sa a fost făcută după ce a vizitat un sat ucrainean eliberat în urmă cu un an de zile, unde 11 persoane au murit în subsolul unei şcoli care era mai mic de 200 m2. În acel subsol, 367 de cetățeni ucraineni au fost închişi timp de 27 de zile în martie 2022.

„Toţi aceşti oameni stăteau într-un întuneric total, aşteptând revenirea ucrainenilor. Ei au scris pe ziduri numele celor care au murit şi datele pentru a nu-i uita. Şi copiii au inscripţionat cuvintele imnului ucrainean.

După ce am văzut asta, vreau ca preşedintele rus să-şi petreacă restul vieţii într-o pivniţă cu o găleată în loc de toaletă”, a declarat, luni, Volodimir Zelenski în timpul unei ceremonii care a avut loc în acel sat, fiind însoţit de vicecancelarul Germaniei, Robert Habeck.

Ucraina vrea să obțină pacea pe câmpul de luptă, nu prin negocieri de pace

În cadrul acelei ceremonii, Volodimir Zelenski le-a promis cetățenilor ucraineni că armata națională va elibera toate teritoriile ocupate de trupele militare ale Rusiei, care vor fi „distruse” dacă nu se vor retrage de bună voie. Spre final, președintele Ucrainei a reamintit că țara sa își dorește pace, însă, din puntul său de vedere, pacea se poate obține doar pe câmpul de luptă, ci nu prin negocieri de pace.

„Nu voi vorbi despre lucruri concrete, pentru a nu le da teroriştilor din Rusia ocazia să se pregătească înaintea măsurilor şi metodelor noastre pentru dezocupaţie. Dar o vom face, şi ei trebuie s-o ştie. Încă mai au timp să plece de aici, altfel îi vom distruge.

Nu pot spune când vom fi pregătiţi pentru lucruri foarte concrete. Dar ne pregătim să fim puternici în luptă şi să dezocupăm pământul nostru. Este dificil de spus când şi cum o vom face.

Vrem pace, dar cum se poate obţine pace cu Rusia? Numai câştigând pe câmpul de luptă în ţara noastră pentru a opri Rusia. În caz contrar, după Ucraina, (Rusia) va merge în Europa, şi puteţi vedea rezultatul”, a adăugat președintele Ucrainei, relatează agenția de presă AFP.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole