duminică, iulie 21, 2024
AcasăActualitateDe 1 Iunie, Tursib invită copiii la o plimbare prin oraș cu...

-

De 1 Iunie, Tursib invită copiii la o plimbare prin oraș cu autobuzul veseliei

De 1 Iunie, Tursib invită copiii la o plimbare prin oraș cu autobuzul veseliei. Pentru a face această zi și mai specială, cei mici se vor putea bucura de un concert ȋn autobuz susținut de echipa de evenimente HOCUS POCUS TRULALA împreună cu celebrele personaje din desenele animate Minnie și Mickey Mouse.

Traseul special de care se vor bucura cei mici:

Stație autobuz „Sala Thalia” – Bulevardul Coposu – Calea Dumbrăvii – Muzeul Astra – Valea Aurie – Calea Poplăcii – Calea Victoriei – Bulevardul Coposu – stația „Sala Thalia”.

Vor fi organizate patru curse speciale, cu plecare din stația “Sala Thalia” ȋncepând cu orele: 10:00, 10:50, 11:40, 12:30.

Durata spectacolului va fi în medie de 30 – 35 de minute, timp în care cei mici vor fi captivați de atmosfera veselă și de personajele noastre speciale.

Înscrierile se fac între 24 – 31 Mai 2023, accesând următorul link: https://tursib.ro/page/hai-cu-noi-de-1-iunie

Vă rugăm să faceți câte o înscriere pentru fiecare persoană care va lua parte la eveniment. De exemplu, dacă doriți să participle un adult și un copil, este necesar să faceți două înscrieri.

Pentru a se putea bucura cât mai mulți copiii de această activitate, îi încurajăm pe toți, acolo unde există posibilitatea, să se înscrie fără însoțitor. Noi ne vom asigura că au parte de o experiență sigură și plină de distracție.

Stirea De 1 Iunie, Tursib invită copiii la o plimbare prin oraș cu autobuzul veseliei a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole