sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăTehnologieDe ce nu vrea Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan...

-

De ce nu vrea Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, să le calce pe urme părinților în carieră: „Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică…”

De ce nu vrea Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, să le calce pe urme părinților în carieră. Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a fost invitată în emisiunea Întâlnire cu Arta’, de la Spactacola, și a vorbit despre cariera pe care dorește să o urmeze. Violeta Marin Bănică nu vrea să audă de o carieră artistică, precum a părinților săi și și-a ales un cu totul alt domeniu. Chiar și așa, atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică sunt foarte mândri de alegerea ei.

De ce nu vrea Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, să le calce pe urme părinților în carieră. La 16 ani, Violeta Marin Bănică și-a ales deja drumul în viață și nu este vorba despre o carieră artistică, așa cum s-ar putea aștepta multă lume. Violeta a mărturisit că a avut contact cu arta încă din primii ani de viață, iar în copilărie a îndrăgit mult pictura, dansul și actoria, însă a ales deja o cu totul altă carieră.

Fiica Andreei Marin

De ce nu vrea Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, să le calce pe urme părinților în carieră
Deși a crescut înconjurată de muzică, actorie, televiziune, Violeta Marin Bănică vrea să urmeze Dreptul.

„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele.

Deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am crescut într-o casă și într-un loc creativ, care îți permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg’, a spus Violeta Marin Bănică la Spectacola

Violeta Marin Bănică este susținută de părinții ei în cariera pe care a ales-o
Violeta Marin Bănică a dezvăluit că s-a bucurat mereu de susținerea părinților ei, care au îndemnat-o încă de mică să facă ceea ce își dorește, indiferent de direcția pe care o alege.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: ‘Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie’, a mai precizat Violeta.

Ștefan Bănică, spunea acum ceva timp, că o susține pe Violeta în tot ceea ce își dorește să facă în viață.

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, afară, în avocatură, cochetând și cu actoria. Mi-a spus că ar vrea să se facă și actriță. I-am zis: ‘Dacă e să fie, va fi. Nu e vorba de vreau să mă fac.

Ori vrei, și atunci când vrei un lucru nu mai asculți de nimeni (n.r.: și îl faci). Eu nu te încurajez în nicio direcție. Te susțin indiferent ce ai vrea să faci, cred în capacitatea ta, în tine, de a fi orice îți alegi. Eu voi fi acolo!’, a declarat actorul, în podcastul MagicLife, găzduit de Liana Stanciu.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole