sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăSportDetaliul pentru Simona Halep care aruncă totul în aer! Anunțul venit cu...

-

Detaliul pentru Simona Halep care aruncă totul în aer! Anunțul venit cu doar o săptămână înainte de verdict

Lumea tenisului se confruntă cu un alt scandal! Un renumit sportiv riscă să aibă aceeași soartă ca Simona Halep, după ce a ratat două teste doping. Reacția lui a fost pe măsură. În cazul scandalului în care este implicat Fabio Fognini, un detaliu interesant ne atrage atenția. WADA ia decizii fără să țină cont de dovezi.

O informația care este prețioasă și pentru cazul în care este implicată Simona Halep, cu atât mai mult cu cât peste aproximativ o săptămână, are loc audierea în urma căreia se va da verdictul.

Este vorba despre italianul Fabio Fognini, în vârstă de 39 de ani. Sportivul a ratat două teste doping și riscă fie suspendat din aceleași motive ca Simona Halep.

Fabio Fognini riscă să fie suspendat pentru dopaj

Fabio Fognini, care se află pe locul 122 ATP, riscă să fie suspendat pentru dopaj după ce a ratat două teste doping. În cazul în care același lucru se va întâmpla și a treia oară, sportivul o să fie declarat pozitiv.

Amintim că acesta nu a completat formularul obligatoriu pentru orice sportiv, prin care le oferă celor de la WADA informații despre localizarea sa pentru a putea să fie testat.

Sportivul acuza că site-ul WADA nu funcționa

Prima dată când nu a oferit detalii despre locul unde se afla a fost pe 9 mai, când acesta participa la turneul de la Roma. La momentul respectiv, sportivul acuza că nu a putut să își schimbe adresa din formular deoarece site-ul WADA nu funcționa.

Acesta ar fi făcut capturi de ecran pentru a demonstra că a încercat să anunțe că a plecat în Roma cu o seară înainte. Totuși, dovezile acestuia nu au fost luate în considerare de WADA.

În cazul în care Fabio Fognini nu o să fie găsit pentru a treia oară de către ofițerii antidoping, atunci sportivul italian o să fie declarat pozitiv și riscă o suspendare.

Fabio Fognini a reacționat

Reacția sportivului italian nu a întârziat să apară. Acesta a transmis pe Instagram că situația lui nu este deloc corectă. Amintim că Fognini a suferit o accidentare serioasă la Roland Garros 2023.

Acesta a pierdut în turul trei de la Paris în fața lui Sebastian Ofner, scor 7-5, 3-6, 5-7, 6-1, 4-6, iar italianul s-a gândit să se retragă.

„Am o întindere la mușchii pieptului, dar am decis să joc pentru că, probabil, este ultimul sau penultimul meu Roland Garros”, a scris Fabio pe rețelele de socializare.

Sportivul din Italia a dezvăluit că la finalul anului 2023 o să anunțe ce decizie a luat în ceea ce privește viitorul său în lumea tenisului.

„La un pahar de bere sau vin o să-mi decid în pace viitorul. O să mă uit în oglindă și voi hotărî”, a transmis Fabio Fognini la momentul respectiv.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole