joi, mai 23, 2024
AcasăActualitateDoliu la Jandarmeria Sibiu. A murit Wolff Gerhard – “un jandarm dedicat...

-

Doliu la Jandarmeria Sibiu. A murit Wolff Gerhard – “un jandarm dedicat acestei profesii și un foarte bun camarad”

Reprezentanții Jandarmeriei Sibiu a anunțat, în urma cu câteva minute, decesul plutonierului adjutant șef Wolff Gerhard.

“Regretăm profund pierderea colegului nostru plutonier adjutant șef Wolff Gerhard și suntem alături de familia sa cu tot sprijinul de care are nevoie în aceste momente de mare durere sufletească. Sincere condoleanțe!

Ne este foarte greu să găsim cuvinte pentru a exprima tristețea, iar amintirile alături de colegul nostru, care s-a alăturat acestei echipe din anul 1995 sunt tot ceea ce avem acum pentru a-l comemora.

Un jandarm dedicat acestei profesii, un foarte bun camarad, dar mai presus de toate a fost un OM de nădejde. Dumnezeu să te odihnească în pace, Gerhard!” – au transmis reprezentații Jandarmeriei Sibiu

Mâine, 6 aprilie, ora 19.00, va avea loc o slujbă religioasă la capela Catedralei de pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, iar vineri, 7 aprilie, ora 12.00, va avea loc slujba de înmormântare.

Stirea Doliu la Jandarmeria Sibiu. A murit Wolff Gerhard – “un jandarm dedicat acestei profesii și un foarte bun camarad” a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole