marți, aprilie 16, 2024
AcasăEconomicDoron Klein, CEO AFI Europa România și Republica Cehă, a fost numit...

-

Doron Klein, CEO AFI Europa România și Republica Cehă, a fost numit Deputy CEO al grupului AFI Europe

Doron Klein, CEO AFI Europe România și Republica Cehă, a fost numit Deputy CEO al grupului internațional AFI Europe, funcție care se adaugă actualei sale poziții, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Conform comunicatului, originar din Israel, Doron Klein are o experiență de peste 20 ani pe piața imobiliară din mai multe țări din Europa Centrală și de Est. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat funcția de CEO pentru operațiunile AFI Europe în Cehia.
În 2018, Doron Klein a preluat conducerea AFI Europe România, poziție din care a supervizat demararea unor proiecte ample de extindere a portofoliului, printre care centre comerciale, proiecte de birouri de clasă A și proiecte rezidențiale. Dintre acestea face parte și platforma AFI Home, reprezentând noul brand rezidențial pentru închiriere dezvoltat de AFI Europe. Doron Klein a obținut și un MBA în cadrul Universității New York din Praga.
AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.  Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și proiecte rezidențiale de mare amploare și spații cu utilizare mixtă. În timp, compania și-a construit o prezență solidă în România, Republica Cehă, Polonia, Serbia și Letonia. 

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole