miercuri, februarie 28, 2024
AcasăExterneDronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană și...

-

Dronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană și război radioelectronic

Dronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană și război radioelectronic. Armata ucraineană poate acum să doboare temutele drone kamikaze iraniene Shahed 136/131.

Dronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană. Un sistem necunoscut de apărare aeriană în stil occidental este folosit pentru doborârea dronelor, iar Poliția de frontieră care luptă în direcția Herson a primit un lot de sisteme mobile de război electronic.

Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei a anunțat ca sistemele de război electronic sunt concepute pentru a contracara dronele inamice.

Dronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană și război radioelectronic

Polițiștii de frontieră au primit mai multe sisteme EW puternice în cadrul cooperării lor cu comunitățile Dolmativka, Novovorontsovo și Khrestivka și cu sprijinul Administrației Militare Regionale Herson.

Sistemele de război electronic transferate sunt concepute pentru a crea interferențe de comunicare între operator și vehiculul aerian fără pilot inamic.

Serviciul de Grăniceri de Stat precizează că aceste sisteme EW sunt concepute pentru a proteja atât mașinile, cât și vehiculele blindate, precum și pozițiile soldaților ucraineni de dronele inamice, potrivit mil.in.ua.

În decembrie anul trecut, Ministerul Apărării al Ucrainei a autorizat noi modele de sisteme interne de război electronic concepute pentru a contracara UAV-urile pentru utilizare în armată.

Aceste sisteme EW sunt în prezent desfășurate la unități ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole