luni, iunie 17, 2024
AcasăPoliticElena Lasconi, realeasă primar la Câmpulung cu un scor zdrobitor: ”E extrem...

-

Elena Lasconi, realeasă primar la Câmpulung cu un scor zdrobitor: ”E extrem de important să fii împreună cu oamenii și pentru oameni”

În urmă cu patru ani, Elena Lasconi (USR) producea o mare surpriză la alegerile locale, câștigând Primăria Câmpulung cu aproape 57% dintre voturi. Acum, la alegerile locale 2024, Elena Lasconi a câștigat un nou mandat de primar, la un scor și mai mare față de toamna lui 2020.

După numărarea voturilor din 15 dintre cele 26 de secții de votare din orașul Câmpulung Muscel, Elena Lasconi are nu mai puțin de 71% dintre voturi. Într-una dintre secțiile de votare din Câmpulung, Elena Lasconi a obținut nu mai puțin de 82% dintre voturi.

„E o zi frumoasă. Haideți să o facem istorică! Să vadă toată România cine sunt câmpulungenii. Oameni deștepți, harnici și responsabili. Sunt sigură că va fi cea mai mare participare la vot din ultimii 30 de ani”, a spus aceasta.

”Este cea mai mare participare la vot din Câmpulung din ultimele trei decenii. Întotdeauna m-am gândit că îmi doresc să unesc comunitatea. Mi-aș dori să se ducă mai departe modelul de la Câmpulung. Un exemplu de bune practici, concrete. E extrem de important să fii împreună cu oamenii și pentru oameni. Câmpulungenii știu că au încredere în mine. Pentru că ce le-am spus eu de fiecare dată a fost adevărul. Muncesc foarte mult de când sunt primar, în medie între 10 și 14 ore în fiecare zi. În acest al doilea mandat veți vedea și mai multe proiecte importante pentru comunitate”, a mai declarat Elena Lasconi.

Prezența la vot la alegerile locale la Câmpulung a fost de 47,91% în cele 26 de secții de votare, fiind prezenți 13.503 dintre cei 28.183 alegători înscriși pe liste.

Elena Lasconi, una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de la PRO TV, a plecat în decembrie 2019, după 24 de ani de la postul unde s-a consacrat. Iar în 2020 a candidat la Primăria Câmpulung Muscel, oraş unde şi-a cumpărat o casă şi de care e foarte ataşată.

Născută pe 20 aprilie 1972, la Haţeg, Elena Lasconi s-a angajat la PROTV încă din 1995, fiind iniţial prezentator şi corespondent al postului de la Deva. A realizat sute de reportaje cu şi despre minerii din Valea Jiului.

După mineriada din 1999 a ajuns la PRO TV Bucureşti, unde a fost prezentator la Ştirile PRO TV de dimineaţă şi prânz. După aceea a fost corespondent special şi de război. A transmis de la cutremurul din Turcia din 1999 care a făcut aproape 20 de mii de victime. De asemenea, a fost unul dintre corespondenţii care au transmis informaţii despre vizita Papei Ioan Paul al Doilea, eclipsa de Soare din 1999, campania “Nouă ne pasă” din 2000 ( o campanie fără precedent în România de intr-ajutorare a sinistraţilor de la inundaţiile din Banat şi Transilvania). Elena Lasconi a fost ca jurnalist şi în Afganistan.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole