luni, iunie 17, 2024
AcasăExterneExplozii la un depozit de petrol și o companie energetică din Rusia,...

-

Explozii la un depozit de petrol și o companie energetică din Rusia, după un atac cu drone

Explozii la un depozit de petrol și o companie energetică din Rusia, după un atac cu drone. Forțele ucrainene au lansat un atac cu drone asupra a două obiective strategice din orașul Orel, regiunea Oryol, Rusia

Guvernatorul regiunii Oryol, Andrii Klichkov a transmis că: „Pe teritoriul orașului Orel, două avioane fără pilot au căzut pe obiectul complexului de combustibil și energie. Incendiul a fost localizat rapid, este asigurată asistența necesară”.

Explozii la un depozit de petrol și o companie energetică din Rusia, după un atac cu drone. Canalele de Telegram rusești susțin că o dronă s-a prăbușit pe un rezervorul depozitului de petrol Orelnefteprodukt. Inițial aceste surse susțineau că nu a existat niciun incendiu după atac și nicio victimă, însă la scurt timp pe rețelele de socializare au apărut imagini cu coloane de fum negru ieșind de la complexul energetic una a fost atacul cu dronă.

Cea de-a doua dronă ar fi atacat Orelenergo pe strada Visokovoltnaia. La fața locului a izbucnit un incendiu, iar focul este în prezent sub control.

Guvernatorul a raportat că în timpul atacului cu drone asupra instalațiilor complexului de combustibil și energie, trei persoane au fost rănite cu răni moderate. Două au refuzat spitalizarea.

Bombardamente ucrainene cu rachete RM-70 Vampir în orașul rusesc Belgorod
Acest atac survine la doar câteva ore după un alt atac ucrainean asupra unei alte regiuni din Federația Rusă.

Atacuri ucrainene au rănit trei persoane în regiunea rusă Belgorod luni noapte şi apărarea antiaeriană a doborât 10 rachete RM-70 Vampir, au anunţat oficiali ruşi şi Ministerul Apărării.

Belgorod a fost atacat în mod repetat de forţele ucrainene în ultimele săptămâni. Un atac cu rachete şi drone la sfârşitul lunii trecute a ucis 25 de civili, inclusiv cinci copii.

„Oraşul Belgorod a fost bombardat din nou noaptea trecută şi mai mulţi oameni au fost răniţi”, a declarat Viaceslav Gladkov pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole