luni, iulie 22, 2024
AcasăTehnologieFacebook face schimbări mari. Doar utilizatorii din România sunt vizați

-

Facebook face schimbări mari. Doar utilizatorii din România sunt vizați

Facebook a lansat o nouă actualizare, iar utilizatorii din România au fost afectați. Compania Meta a decis ca românii să nu mai beneficieze de o funcție importantă.

Butonul de back din aplicaţia Facebook a dispărut. Compania Meta a lansat o nouă actualizare care a făcut ca utilizatorii din România să nu mai aibă afişat în aplicaţie butonul de back (n.r. înapoi). Acest lucru a afectat în principal utilizatorii de Android. Mulți români s-au plâns pe Internet de această schimbare și au rugat compania să le „înapoieze butonul de back”.

Butonul de back de pe Facebook s-a mutat

În cadrul unei actualizări recente a Facebook, utilizatorii au început să realizeze că butonul de revenire nu se afla în locul obișnuit – în partea de jos a ecranului. Acum, ei trebuie să deruleze până în partea de sus a paginii pentru a se întoarce la ecranul principal. Spre deosebire de iPhone-uri, telefoanele Android au butoane de navigare pe ecran, iar Facebook-ul este mai dificil de folosit.

Ce pot face utilizatorii

Compania Meta a lansat noua actualizare, versiunea 439, pe 31 octombrie 2023. Este posibil ca noua actualizare să fi durat câteva zile pentru a se actualiza pe telefoanele Android, potrivit unui anunţ al companiei.

Facebook

Facebook face schimbări mari. Doar utilizatorii din România sunt vizați. Sursa foto: 216670714 © Drivers67 | Dreamstime.com
Meta a spus că utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea de setări de pe telefon și că se vor rezolva problemele. De acolo, trebuie să apese pe butonul Apps & Notifications, apoi pe butonul See All. Apoi, ei trebuie să apese pe opțiunea Facebook și, în cele din urmă, să aleagă Advanced.

Cea mai nouă versiune se numește „Facebook versiunea 439.0.0.0.1.117.” Dacă nu regăsiţi denumirea, atunci este posibil să aveți o versiune mai veche instalată pe telefon. Pentru a face acest lucru, utilizatorii vor trebui să:

– Să deschidă setările de pe telefon;

-Să apese pe opțiunea Apps & Notifications (Aplicații și notificări);
– Selectați See All Apps (Vezi toate aplicațiile) și apoi derulaţi până când găsiți Facebook;
– Apăsați cele trei puncte din colțul din dreapta sus;
– Vi se va solicita să dezinstalați actualizările.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole