sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăActualitateFlori proaspete în spaţiile comerciale

-

Flori proaspete în spaţiile comerciale

Florăria City Flowers by Ioana a lansat săptămâna aceasta un nou serviciu: abonamente corporate destinate înfrumusețării spațiilor de birouri și a recepțiilor din diverse locații comerciale. Cu preţuri cuprinse între 100 şi 500 de lei, artişti florari au gândit mai multe abonamente pentru a satisface nevoile estetice și de ambient ale companiilor.


Aceşia spun că aranjamentele florale pentru recepții de saloane, hoteluri și restaurante nu sunt doar elemente de decor, ci și o formă subtilă de a comunica eleganță și rafinament clienților. O recepție decorată poate crea o primă impresie de neuitat, iar florile, prin culorile și parfumul lor, contribuie la crearea unui mediu primitor și relaxant. În astfel de spații, florile nu îmbunătățesc doar estetica, ci promovează un mediu de lucru pozitiv, stimulând creativitatea și productivitatea angajaților.

În birourile corporate, florile aduc o notă de prospețime și vitalitate, contribuind la crearea unui mediu de lucru mai plăcut și mai inspirațional. Studiile arată că prezența plantelor și a florilor în birouri poate reduce stresul, îmbunătăți moralul și chiar spori eficiența angajaților. Aranjamentele florale atent selectate și plasate strategic pot transforma complet un spațiu de lucru, oferind o atmosferă caldă și primitoare atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori.
,,Florile au puterea de a transforma orice spațiu, aducând un plus de frumusețe și vitalitate. În mediul business, ele reprezintă nu doar un element decorativ, ci și o oportunitate de a îmbunătăți atmosfera de lucru și de a impresiona clienții. Sunt încântată să lansăm aceste abonamente corporate și să oferim companiilor posibilitatea de a se bucura de frumusețea florilor în fiecare zi!” a declarat Ioana Nechifor, proprietara City Flowers by Ioana.
Vasele de ceramică pentru aranjamente sunt oferite ca bonus clienților și nu implică costuri suplimentare. De asemenea, abonamentele includ transport gratuit pt aranjamente peste 200 lei sau 15 lei, pt cele sub 200 lei, oriunde in Sibiu, Cartierul Arhitecților și Șelimbăr. Echipa City Flowers by Ioana se ocupă de livrare, cât și de preluarea aranjamentelor vechi, înlocuindu-le cu altele noi, inclusiv alte vase, pentru a aduce diversitate și prospețime continuă.

Stirea Flori proaspete în spaţiile comerciale a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole