vineri, septembrie 29, 2023
AcasăActualitateFoto: Iohannis și ministrul Apărării Naționale prezenți la Sibiu, de Ziua Eroilor

-

Foto: Iohannis și ministrul Apărării Naționale prezenți la Sibiu, de Ziua Eroilor

Președintele Klaus Iohannis și ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, au participat, în această dimineață, la ceremonia militară şi religioasă organizată la Monumentul Eroilor din Pădurea Dumbrava, Sibiu.


Festivitatea a început cu imnul României, urmând apoi ceremonia religioasă.

La eveniment a luat parte președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, Astrid Fodor, primarul Sibiului, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu, Deputatul PNL Sibiu Raluca Turcan, președintele organizației județene, Bogdan Trif, președintele organizației PSD Sibiu, Christine Thellmann, deputat PNL de Mediaș, precum și distinși veterani de război.

în cadrul ceremoniilor au fost rostite simbolic nume ale eroilor poporului român căzuţi la datorie în războaiele purtate de Armata României ori în misiuni executate în teatrele de operaţii.

Ceremonia s-a încheiat prin depunere de coroane pentru eroii care s-au sacrificat pentru România.

La ora 12.00, în toate lăcaşele de cult se vor trage clopotele, iar în instituţiile publice şi unităţile de învăţământ se va păstra un moment de reculegere în semn de omagiu pentru eroii patriei.

Stirea Foto: Iohannis și ministrul Apărării Naționale prezenți la Sibiu, de Ziua Eroilor a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole