duminică, iunie 23, 2024
AcasăEconomicFurnizorul de servicii IT eJump Media atrage o primă rundă de investiții...

-

Furnizorul de servicii IT eJump Media atrage o primă rundă de investiții de la două companii din grupul Autonom, pentru 30% din capitalul social

eJump Media, companie ce oferă o gamă largă de servicii IT (consultanță, planificare și dezvoltare software, web design și aplicații mobile), anunță că a atras o investiție pentru 30% din capitalul social al firmei de la VMS (Vehicle Management System) și ATM Ventures, companii parte din Grupul Autonom, potrivit unui comunicat de presă.
Conform companiei, capitalul atras va permite dezvoltarea serviciilor pe care eJump Media le oferă clienților săi. 
eJump Media, companie cu aproape 20 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT pe plan intern și internațional, a fost fondată de către antreprenorii Bogdan Chiș și Radu Pintilie, în anul 2004. Colaborarea cu companiile din Grupul Autonom, un actor cheie pe piața de servicii de mobilitate și finanțare, a cuprins de-a lungul timpului dezvoltarea unor proiecte diverse, de la dezvoltarea de aplicații și site-uri web, până la soft-uri personalizate.   
Reprezentanții eJump Media spune că firma va beneficia de resurse extinse și expertiza investitorilor pentru a continua creșterea companiei.  
„Cred că noul parteneriat va fi un câștig major pentru ambele firme. Este atât un vot de încredere cât și o infuzie de resurse care ne va permite să ne extindem și să diversificăm serviciile oferite. Autonom va fi un prim beneficiar al planurilor pe care le avem și cred că asta se va vedea în modul în care ne vom ocupa de prezența digitală a companiei,” a declarat Radu Pintilie, Co-Founder and Technology Manager eJump.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole