luni, februarie 26, 2024
AcasăEconomicFurnizorul de sisteme logistice Lödige Industries își dublează producția în România

-

Furnizorul de sisteme logistice Lödige Industries își dublează producția în România

Furnizorul de sisteme logistice Lödige Industries își extinde capacitățile de producție din Brașov, România: compania anunță că planurile prevăd o dublare a suprafeței de producție, cu peste 4.000 de metri pătrați. De asemenea, se construiesc birouri și grupuri sanitare suplimentare.

 

Construcția a început la sfârșitul primului trimestru al anului 2023, iar operațiunile de producție în noua clădire ar urma să înceapă spre sfârșitul anului. Din 2006, fabrica a produs în principal mașini de ridicare și manipulare, cum ar fi mese de ridicare, stații de lucru de ridicare, docuri pentru camioane și conveoiare, care sunt instalate în terminale de transport aerian de marfă, sisteme de parcare auto și ca echipamente de manipulare a materialelor în proiecte pentru piața globală.

În prezent, Lödige Industries are aproximativ 100 de angajați în Brașov în producție, inginerie și vânzări. Ca parte a extinderii, compania intenționează, de asemenea, să angajeze personal suplimentar pentru a accelera producția în noua clădire până la sfârșitul acestui an.

Vezi și Închirieri de un milion de metri pătraţi de spaţii logistice şi industriale în 2022

“Brașovul s-a dezvoltat într-un pilon important alături de fabrica noastră din Scherfede. Datorită comenzilor în creștere, extinderea capacităților noastre de productie este următorul pas logic și un angajament pe termen lung”, subliniază Luana Costescu-Guran, Director General la Lödige Industries.

Lödige Industries este unul dintre principalii furnizori globali de sisteme logistice, cu sediul central în Germania.

Înființată în 1948, afacerea de familie este specializată în furnizarea de sisteme de manipulare a materialelor, de la planificare, proiectare, programare și punere în funcțiune până la service.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole