duminică, iulie 21, 2024
AcasăPoliticGabriela Firea a făcut anunțul nopții! Este cutremur pe scena politică: Eu...

-

Gabriela Firea a făcut anunțul nopții! Este cutremur pe scena politică: Eu sunt candidatul

Gabriela Firea, mandatul cu numărul doi în fruntea Bucureştiului? Multe voci au afirmat că scandalul care a dus la demisia sa din Guvern i-a închis definitiv porţile către o nouă candidatură, însă Firea susţine că beneficiază în continuare de sprijinul liderului social-democraţilor.

Gabriela Firea rămâne în cărţi pentru Primăria Generală a Capitalei. O confirmă chiar fostul ministru al Familiei, care afirmă că Marcel Ciolacu i-a transmis personal acest mesaj.

Gabriela Firea, susţinută în continuare pentru un nou mandat la Bucureşti de către Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD i-a spus Gabrielei Firea că rămâne candidatul PSD la Primăria Capitalei, subliniind că ştie faptul că aceasta este nevinovată în scandalul care a dus la demisia sa din Guvern.

„Dl. președinte mi-a spus că eu sunt candidatul, că nu vede o altă persoană din cadrul PSD București. Dl. președinte mi-a spus foarte clar că are informații, ca prim-ministru știe că sunt nevinovată, că vina mea a fost că am avut încredere în oameni.

Vina mea este faptul că consiliera mea a avut legătură cu acea persoană implicată în cămine, nu eu direct, nici consiliera direct.

Știe că sunt nevinovată și că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere, rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea, marţi seară, la Antena 3.

Cine ar putea fi un alt candidat puternic al PSD pentru Primăria Capitalei?

Ea recunoaşte însă că nimic nu este bătut în cuie, iar decizia PSD s-ar putea modifica până la alegerile locale din 2024. Gabriela Firea l-a indicat dreptul un alt posibil candidat al social-democraţilor pe Daniel Băluţă, actualul edil al Sectorului 4.

Firea a mai explicat că întreaga discuţie cu Marcel Ciolacu pe acest subiect a avut loc în momentul în care ea şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Familiei.

Fostul primar al Capitalei spune că nu va fi o mare supărare dacă PSD nu o va susţine anul viitor pentru un nou mandat şi spune că mai trebuie făcute până atunci sondaje şi analize, în vederea găsirii celui mai potrivit candidat.

„Decizia politică aparține partidului și conducerii. Nu cred că ar fi un motiv foarte mare de supărare din partea mea dacă se va lua o altă decizie. Eu am răspuns cu informațiile pe care le dețin și cu discuțiile concrete cu dl. președinte.

De aici înainte, ce sondaje se vor realiza, ce analize se vor efectua de consultanți, ce sfaturi vom primi, dacă să menținem această candidatură sau nu și anul viitor, e prematur să răspund acum”, a mai declarat Gabriela Firea.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole