joi, iunie 13, 2024
AcasăPoliticGabriela Firea, nemulțumiri față de liderii PSD. Planuri pentru candidatura la Primăria...

-

Gabriela Firea, nemulțumiri față de liderii PSD. Planuri pentru candidatura la Primăria Capitalei

Fostul edil susține că PSD ar ezita să o susțină în cursa alegerilor pentru scaunul de primar. Astfel, Gabriela Firea ar fi decisă să lămurească acest aspect cu cei din partid. De altfel, aceasta a precizat că se simte pregătită pentru alt mandat.

Gabriela Firea susține că nu ar avea parte de susținere deplină din partea PSD. Senatoarea a subliniat că în interiorul partidului din care face parte ar fi văzută,de fapt, drept canadidatul ”Deocamdată” la Primăria Generală. De altfel, aceasta s-a arătat deranjată de acest aspect.

Gabriela Firea, nemulțumită de colegii de partid

Liderul PSD București a scos la suprafață un detaliu important vizavi de alegerile pentru Primăria Generală. Gabriela Firea a precizat că nu simte susținerea deplină a partidului pentru a intra în această luptă.

”Nu e nicio discuţie confidenţială sau vreun secret că eu sunt foarte hotărâtă. Știu ce am făcut în cei 4 ani de primar, pe ce echipă m-am bizuit, pe ce tehnicieni, ce proiecte am lăsat la Primăria Capitalei şi ştiu ce s-a întâmplat în cei trei ani şi ceva.”, a afirmat senatoarea.

Gabriela Firea

Ce spune despre colegii de partid

Senatoarea susține că indiferent de ceea ce va urma, rămâne în continuare fidelă echipei din care face parte. Gabriela Firea a subliniat că se simte pregătită pentru un nou mandat de primar.

„Problema este că politica este un sport de echipă, dacă nu suntem împreună în echipă dornici să revenim la primărie şi să facem lucruri pentru oameni (..) Eu nu pot de una singură, eu nu sunt un haiduc. Să mă duc să spun, gata, m-am supărat că există o ezitare şi nu sunt anunţată oficial, eu mă duc şi îmi fac culoar separat. Eu sunt membru al acestei echipe şi aici rămân, în această echipă. Am votat PSD şi când nu eram membru PSD”, a adăugat aceasta.

Gabriela Firea

Gabriela Firea, candidatul „ deocamdată” din partea PSD

Fostul edil al Bucureștiului a precizat că aspectul legat de posibila ei candidatură ar fi deja o problemă internă de partid. În acest sens, senatoarea susține că va încerca să lămurească situația, discutând cu toți colegii.

„ Așa simt, pentru că s-a statuat un nou termen de candidatul deocamdată. Eu sunt prezentată drept canadidatul deocamdată, că deocamdată sunt candidat dar e posibil ca…lucru care, spun sincer, nu mă face să mă simt foarte bine şi foarte susţinută dar aceasta fiind o problemă internă, o voi tranşa în interiorul partidului”, a spus ea.

De altfel, aceasta a precizat că este nevoie de opinia tuturor președinților celor șase sectoare, precum și a actualilor primari PSD sau aliați ai partidului.

„Trebuie cu toţii să spunem ce candidatură dorim, a mea, a altui candidat de la sectoare, a unui coleg parlamentar, şi împreună să îl susţinem”, a mai arătat Gabriela Firea.

Pe de altă parte, Nicușor Dan a primit deja o confirmare că va fi susținut pentru un nou mandat de primar. Actualul edil va fi votat de Alianța Dreptei Unite, alcătuită din USR, PMP și Forța Dreptei.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole