duminică, aprilie 21, 2024
AcasăPoliticGeorge Simion, atac lansat din SUA. Acuză organizarea unor alegeri trucate în...

-

George Simion, atac lansat din SUA. Acuză organizarea unor alegeri trucate în România

Între 21 și 26 februarie, o delegație a AUR, în frunte cu George Simion, se află în Washington DC pentru a participa la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

George Simion a transmis din SUA că în România au loc alegeri trucate, puse la care prin comasare. În continuare, liderul AUR a acuzat guvernanții că nu pot decide singuri pentru România, ci tot ce fac este să copieze „ca papagalii” ce văd la Bruxelles și Washington.

George Simion, prezent la cea mai mare conferință a liderilor conservatori

Reporterii americani prezenți la eveniment l-au întrebat pe liderul AUR despre pandemia de COVID-19 și controversa legată de vaccinare, precum și despre alegerile din 2024.

În răspunsul său, George Simion a caracterizat comasarea alegerilor drept o „tentativă de organizare a unor alegeri trucate”.

Din echipa AUR care participă la această conferință fac parte președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, deputatul AUR, Sorin Muncaciu, europarlamentarul Cristian Terheș, coordonatorul departamentului de relații internaționale al AUR, avocatul Georgiana Teodorescu, președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, și avocatul Gheorghe Piperea.

Donald Trump va veni și el la CPAC, sâmbătă

De-a lungul zilei, președintele AUR George Simion a fost intervievat de mai multe ori, inclusiv de New American, reason.com, jurnalistul Glen Jung de la brightlightnews.com, în cadrul podcastului Securing America condus de Frank Gaffney, pentru televiziunea națională austriacă ORF și pentru televiziunea italiană Byoblu News.

Subiectele discutate în aceste interviuri au inclus succesul politic al AUR din 2020 și până în prezent, precum și impactul pandemiei COVID-19. De asemenea, președintele AUR a subliniat importanța parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite ale Americii, în timp ce a menționat că românii încă trebuie să obțină vize pentru a călători în Statele Unite.

George Simion

George Simion

„Suntem alături de oameni, suntem naționaliști și punem țara pe primul loc, așa cum Donald Trump vrea să pună America pe primul loc. Suntem singura forță politică suveranistă, conservatoare, patriotică din România. Ne opunem celor care vor să ne fure libertatea în România și în Uniunea Europeană”.

Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump, potrivit unui comunicat transmis de partid. George Simion chiar s-a și pozat lângă fotografia lui Trump și a scris: „Să facem România Mare din nou, nu doar America!”

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole