duminică, iunie 23, 2024
AcasăEconomicGrupul spaniol Inditex lansează brandul Lefties și în România. Primul magazin va...

-

Grupul spaniol Inditex lansează brandul Lefties și în România. Primul magazin va fi în Promenada Craiova și va fi deschis în data de 5 octombrie

Brandul Lefties al gigantului fashion Inditex se lansează și în România, în data de 5 octombrie, când va fi deschis primul magazin, în centrul comercial Promenada Craiova. Compania lansează, totodată, și magazinul online.
Anunțul a fost făcut inițial de Fortim Trusted Advisors, în urmă cu o săptămână: „Există și branduri noi de magazine, care intră pentru prima dată în Romania. Cel mai așteptat este Lefties, cu articole de îmbrăcăminte la prețuri reduse, care face parte din rețeaua Inditex, ce deține brandurile Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius. Primul magazin Lefties se va deschide în Promenada Craiova și are cel mai mare potențial de extindere“, declara Nicolae Ciobanu, Managing Partner – Head of Advisory la Fortim Trusted Advisors, membra in Alianta BNP Paribas Real Estate.
Miercuri, anunțul a fost confirmat și de grupul Inditex.
„Brandul se lansează pentru clienții români în această toamnă, odată cu deschiderea primului său magazín de tip flagship în data de 5 octombrie 2023, în centrul comercial Promenada Craiova”, a anunțat compania.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole