joi, iunie 13, 2024
AcasăEconomicHolcim România a investit peste 3 milioane euro într-o stație de agregate...

-

Holcim România a investit peste 3 milioane euro într-o stație de agregate de tip greenfield

Holcim România, unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții la nivel național, a deschis o nouă stație de agregate în localitatea Neudorf, județul Arad, proiect de tip greenfield în divizia de agregate a companiei, rezultat în urma unei investiții de peste 3 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.
„Aceasta este prima stație de agregate de tip greenfield, construită de la zero în Holcim, pe un teren nou, care găzduiește echipamente moderne, de ultimă generație în domeniul agregatelor”, a declarat Anca Alexandru, Directoarea Diviziilor de Betoane și Agregate Holcim România.
Compania susține că primele livrări de agregate au fost deja realizate către clienții locali, care beneficiază acum de timpi de livrare eficienți și materie primă de calitate pentru proiectele lor de construcții.
Holcim România transmite că deține în prezent cinci stații de agregate în portofoliul său, acoperind zonele de Sud, Centru și Vest ale țării, după cum urmează: stațiile de agregate din Corbii Mari, Gligorești, Stăncești, Sălcioara (Stones Business Development) și cea din Neudorf.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole