sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăActualitateISU Sibiu: Câștigătorii etapei județene a concursului dedicat elevilor – “Prietenii Pompierilor”

-

ISU Sibiu: Câștigătorii etapei județene a concursului dedicat elevilor – “Prietenii Pompierilor”

Etapa județeană a concursului dedicat elevilor “Prietenii Pompierilor”, a avut loc astăzi în Poligonul de pregătire al ISU Sibiu.


Concursul s-a desfășurat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu și are un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor și are drept scop dezvoltarea la elevi, a spiritului de solidaritate şi implicării acestora, individual sau în echipă, în acţiunile de prevenire şi intervenţie în situaţii de urgenţă.           

La acest concurs, destinat elevilor de gimnaziu, au participat șase echipe de fete de la Liceul Tehnologic Tălmaciu, Școala Gimnazială Tălmăcel, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazu ”Șelimbăr, Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu, Școala Gimnazială Avrig și Școala Gimnazială  Boița. De asemenea au participat și zece echipe de băieţi de la Școlile Gimnaziale nr 18, nr 13, Radu Selejan Sibiu, Șelimbăr, Axente Sever, Tălmaciu, Avrig, Boița, Liceul Tehnologic Tălmaciu și Liceul Tehnologic din Miercurea Sibiului. 

Echipele au fost formate din 10 membri au avut de parcurs trei probe (o probă teoretică şi două probe practice: „Pista de îndemânare cu obstacole” şi „Ştafeta de 400 de metri cu obstacole”.

În urma clasamentului general, la fete:

  • locul I a fost ocupat de către Școala Gimnazială “Mihai Viteazu” Șelimbăr,
  • locul II – Școala Gimnazială Boița,
  • locul III locul – Liceul Tehnologic “J. Lebel” Tălmaciu.

La băieți:

  • locul I a fost obținut de către Școala Gimnazială “Mihai Viteazu” Șelimbăr,
  • locul II Școala Gimnazială nr 13 Sibiu,
  • locul III Școala Gimnazială “Radu Selejan” Sibiu.

“Le transmitem felicitările noastre tuturor participanților și le mulțumim pentru prezență și implicare” – au transmis reprezentații ISU Sibiu.

Stirea ISU Sibiu: Câștigătorii etapei județene a concursului dedicat elevilor – “Prietenii Pompierilor” a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole