vineri, mai 24, 2024
AcasăTehnologieLarisa Iordache, după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul lui...

-

Larisa Iordache, după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul lui Bernadette Szocs: „Nu suntem proprietatea nimănui. Fără niciun regret, am…”

Larisa Iordache, după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul lui Bernadette Szocs. Multipla campioană europeană, Larisa Iordache, și-a găsit, în sfârșit fericirea, alături de Cristian Chiriță, fost campion național cu CSM Constanța la tenis de masă. Cei doi și-au asumat public relația în cadrul unui eveniment, chiar dacă o vreme, Larisa Ioradche a preferat să păstreze discreția. Recent, Larisa  a împărtășit fanilor ce calități și defecte are Cristian Chiriță.

Larisa Iordache, după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul lui Bernadette Szocs. Larisa, 26 de ani, multiplă campioană mondială și medaliată cu bronz la Olimpiada din 2012, și-a oficializat, recent, relația cu Cristian Chiriță. Actualul iubit face parte din lumea sportului, fiind fost campion național la tenis de masă. Chiriță a avut o relație și cu Bernadette Szocs, cea mai sexy jucătoare de tenis de masă.

Larisa Iordache

În prezent, Larisa Iordache și Cristian Chiriță par a fi un cuplu armonios, iar gimnasta simte că el este bărbatul potrivit. În cadrul unei discuții recente cu fanii pe InstaStories, Larisa Iordache a spus ce părere are despre defectele lui Cristian Chiriță.

Larisa, reacție după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul lui Bernadette Szocs

Larisa Iordache radiază de fericire alături de noul iubit, Cristian Chiriță, amândoi împărtășesc pasiunea pentru spor, ceea ce face ca relația lor să fie una extrem de armonioasă. Până la acest moment, Larisa a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului, dar fanii au vrut să știe care sunt defectele tânărului. Larisa Iordache a fost nevoită să numească trei calități și trei defecte ale actualului iubit.

„Iubitor, răbdător , inteligent și și și… defecte nu am descoperit momentan, dar cu siguranță când ne vom da seama reciproc de acest aspect o să comunicăm unul cu celălalt.„, a scris Larisa Iordache pe Instastories

Larisa, despre relația cu Cristian Chiriță

La scurt timp după ce a oficializat relația cu Cristian Chiriță, fostul iubit al lui Bernadette Szocs, gimnasta Larisa a fost deranjată de zvonurile, potrivit cărora, ea ar fi implicată într-un triunghi amoros. Românca a ținut să clarifice situația și a oferit o declarație oficială pe contul ei de socializare.

„Nu a existat niciodată vreun așa zis triunghi amoros. Nimeni nu a luat pe nimeni de la nimeni! Nu suntem proprietatea nimănui, doar ca fapt divers.) Așa cum am declarat, totul a decurs normal, întâmplător și frumos din momentul în care ne-am întâlnit. Fiind singuri amândoi de ceva vreme, împăcați cu trecutul nostru și fără niciun regret am dat curs emoțiilor dintre noi.”, a scris Larisa Iordache pe InstaStories.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole