sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateLucrări de reabilitare la sediul secundar al Primăriei Sibiu

-

Lucrări de reabilitare la sediul secundar al Primăriei Sibiu

Primăria Sibiu reia procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor de reabilitare interioară a sediului Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3, după ce prima procedură, inițiată în noiembrie 2022, a fost anulată din cauză că ofertele depuse au fost neconforme.

“Sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare este o clădire emblematică, funcțională și potrivită pentru a primi sibienii în relația lor cu administrația locală. La fel și sediile de pe str. Turismului, cel din Piața Mică nr. 22 și cel din Piața Mică nr. 25. Ne vom ocupa acum și de sediul Primăriei de pe Bulevardul Victoriei unde, printre alte servicii, își desfășoară activitatea Serviciul de Evidență a Persoanelor și Direcția de Asistență Socială. Dată fiind activitatea acestor servicii publice, clădirea primește zilnic un număr mare de cetățeni, iar pentru aceștia dorim să îmbunătățim condițiile în incinte, exteriorul fiind deja reabilitat.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Până în data de 9 mai 2023 firmele de construcții interesate sunt invitate să depună oferte în programul electronic de achiziții pentru a realiza următoarele lucrări:

• Refacerea instalațiilor de utilități și lucrări pentru o mai bună izolare împotriva infiltrațiilor de apă

• Recompartimentarea unor spații, realizarea tencuielilor decorative și a zugrăvelilor, înlocuirea pardoselilor și reabilitarea grupurilor sanitare, precum și a sistemelor de ventilație și aerisire

• Optimizarea clădirii pentru accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii, prin montarea unui lift care să asigure accesul de la demisol până la etajul I, crearea de rampe și a unor grupuri sanitare dedicate

• Creșterea securității la incendiu a clădirii, în principal prin amenajarea hidranților exteriori și interiori, a unei instalații automate de stingere a incendiilor, precum și realizarea instalațiilor de detectare, semnalizare și desfumare în care caz de incendiu.

Valoarea estimată a investiției este de 10,8 milioane de lei.

Stirea Lucrări de reabilitare la sediul secundar al Primăriei Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole