duminică, aprilie 14, 2024
AcasăPoliticLudovic Orban, despre Alianţa Dreapta Unită: Cel mai probabil vom ajunge la...

-

Ludovic Orban, despre Alianţa Dreapta Unită: Cel mai probabil vom ajunge la o formulă de colaborare şi pentru celelalte alegeri / Nu am face alianţă că PSD şi cu AUR

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, afirmă că şi-a dorit ca Alianţa Dreapta Unită să fie una politică, înscrisă la Tribunal, nu doar o alianţă electorală pentru alegerile europarlamentare, declarându-se optimist să aceasta va funcţiona şi după scrutinul pentru Parlamentul European.

”Am să fiu sincer cu dumneavoastră: Forţa Dreptei, când a deschis discuţiile cu USR şi cu PMP, noi am dorit o alianţă politică, nu o alianţă electorală, o alianţă politică, care să fie înscrisă la Tribunal şi în care să se negocieze un protocol cu privire la toate alegerile din anul 2024. Nu ne-am înţeles decât pe alianţă electorală la europarlamentare.

Ludovic Orban este un pas înainte și sigur în colaborarea în cadrul campaniei pentru alegerile pentru Parlamentul European ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine, să lucrăm împreună pentru atingerea obiectivelor şi vom vedea exact cum vor evolua lucrurile şi pentru celelalte tipuri de alegeri. Sigur că, cel mai probabil, vom ajunge la o formulă de colaborare şi pentru celelalte alegeri”, a afirmat Ludovic Orban, joi seară, într-o emisiune la Euronews România.

Întrebat cu cine ar face alianţă după alegeri pentru realizarea unei eventuale formule de guvernare, Orban a răspuns: ”O să vă spun sigur cu cine nu am face: cu PSD şi cu AUR”.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole