duminică, iunie 23, 2024
AcasăPoliticLudovic Orban (Forța Dreptei) refuză orice colaborare cu PNL

-

Ludovic Orban (Forța Dreptei) refuză orice colaborare cu PNL

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban, în prezent lider al partidului Forța Dreptei, refuză orice colaborare cu actualul PNL, condus de Nicolae Ciucă.

Deputatul Ludovic Orban transmite mesaj , conducerea PNL care a lansat un apel de colaborare către alte partide de dreapta din România, inclusiv către Forța Dreptei.

Răspunsul transmis de Ludovic Orban este foarte dur:

“Am crezut că liderii pnl au ajuns la o culme a nesimțirii pe care nu mai au cum să o depășească. M-am înșelat. Nu există limită pentru nesimțirea epigonilor care au confiscat pnl. Am fost șocat să văd cum ieri unul dintre cei mai gălăgioși producători de gogomănii din conducerea pnl are tupeul să facă apel la noi, cei din Forța Dreptei și din alte formațiuni ale opoziției reale, de dreapta, să ne bulucim cu toți la porțile sediului pnl ca să ne înscriem în troaca vasalului nedemn al ciumei roșii.

Am un răspuns simplu pentru ei: înscrieți-vă voi în psd, pentru că acolo este locul vostru. Nu mai aveți cum să îi mai reprezentați pe oamenii pe care i-ați trădat prin readucerea la putere a psd și prin susținerea tuturor măsurilor antiliberale și antidemocratice inițiate de psd. În construcția unei alternative morale, serioase la guvernarea psd nu are loc un partid care este complicele psd”, scrie Ludovic Orban în mesajul postat pe facebook.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole