joi, iunie 13, 2024
AcasăPoliticLudovic Orban, președinte Forța Dreptei: “Am pus bazele acestui nou partid întrucât...

-

Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei: “Am pus bazele acestui nou partid întrucât nu am putut accepta sacrificarea liberalismului din România”

Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei, afirmă că a pus bazele acestui nou partid întrucât nu a putut accepta sacrificarea liberalismului din România pentru interesele personale ale unor indivizi capabili de a batjocori într-un asemenea fel încrederea primită din partea cetățenilor.

Ludovic Orban declară, chiar dacă cei din PNL și Klaus Iohannis ne-au trădat pe toți, aceasta nu trebuie să însemne abandonarea speranței și încrederii în liberalism și în valorile de dreapta.

ludovic

Sunt mulți cetățeni care nu știu încă de existența noastră, sau care ne bagă în aceeași oală cu cei de la putere. Sunt încă mulți cei care se îndoiesc că este posibil ca o formațiune politică să fie formată din oameni cinstiți, din oameni bine pregătiți, din oameni care chiar îi respectă pe ceilalți. Noi vrem să arătăm că politica se poate face cu decență, cu bun-simț, cu caracter, cu modestie și cu onestitate.

Am luat decizia de a începe această nouă construcție pentru că o consider o necesitate, o datorie morală. România are nevoie de un partid de dreapta autentic. Astăzi, oamenii care au inițiativă economică, oamenii care trăiesc din muncă cinstită, oamenii care învață continuu, care evoluează, care fac eforturi pentru a fi mai buni în ceea ce fac, oamenii care știu că nu umblă câinii cu covrigi în coadă și nu așteaptă să le pice pară mălăiață în gura lui Nătăfleață, oamenii care oferă comunității, care fac schimbări benefice în viața și în jurul lor au nevoie de un partid politic care să le apere drepturile, care să le susțină interesele și aspirațiile legitime.

Am ales copacul drept simbol al partidului nostru datorită convingerii de nestrămutat că avem rădăcini solide prin credința în principii și valori democratice și un trunchi puternic prin verticalitatea membrilor și loialitatea față de cetățenii pe care-i reprezentăm. Ramurile acestui copac sunt rezultatele acțiunilor noastre, ale tuturor celor care, cu hotărâre și unitate, luptăm de partea românilor, pentru o guvernare în favoarea celor mulți și pentru o Românie în care fiecare cetățean este respectat.

Scopul nostru este să-i reprezentăm în mod just și fără compromisuri pe toți cei care își pun încrederea în noi. Țelul nostru este să apărăm democrația pusă în mare pericol de actuala putere. Obiectivul nostru este să readucem țara pe direcția bună.

Vă invit să vă implicați alături de noi și să susțineți și dumneavoastră cauza pentru care milităm! Chiar dacă nu aveți neapărat timpul sau dispoziția de a deveni membri de partid – însă, vă așteptăm cu drag în rândurile noastre – participarea politică a fiecăruia dintre noi presupune mai mult decât un statut formal.

Avem șansa de a ne cunoaște și de a vă câștiga în mod onest încrederea, prin ceea ce ne propunem să facem mai departe pentru România”, spune Ludovic Orban.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole