marți, iunie 18, 2024
AcasăPoliticLudovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, vine la Brăila

-

Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, vine la Brăila

Ludovic Orban susține candidații Alianței Dreapta Unită (ADU), respectiv dr. Antoneta Ioniță la președinția CJ și Nicușor Ciocan la primăria municipiului • de la ora 17.00, fostul premier va fi la Brăila

Ludovic Orban, liderul Partidului Forța Dreptei, se va afla sâmbătă, 25 mai, într-o vizită în județul Brăila. La eveniment sunt așteptați toți cei care împărtășesc valorile liberale și doresc să se implice activ în dezvoltarea comunității locale.

În cadrul vizitei, Ludovic Orban va parcurge un traseu prin câteva localităţi ale județului, având drept scop interacțiunea cu cetățenii pentru a înțelege mai bine problemele cu care aceștia se confruntă. Este o oportunitate pentru locuitorii din județul nostru să îl întâlnească pe fostul premier al României, o persoană capabilă să genereze soluții eficiente pentru Brăila.

Programul vizitei de sâmbătă, 25 mai, începe de la ora 9.00 când  Orban se va afla la Însurăţei, după care acesta se va deplasa la Cuza Vodă (Stăncuța), Gropeni, Racovița, Târgul de la Gulianca.

De la ora 17.00, Președintele Ludovic Orban se va afla în Municipiul Brăila.

Pe tot parcursul vizitei în Brăila, Orban va fi însoțit de Președintele Forța Dreptei Brăila, Antoneta Ioniță, candidat la funcția de președinte al CJ Brăila și de către liderul USR Brăila Nicușor Ciocan, candidat pentru funcția de primar al Municipiului Brăila, cei doi candidând din partea Alianței Dreapta Unită.

Ludovic Orban

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole