sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăActualitateMESSIAS în Biserica Evanghelică din Piaţa Huet

-

MESSIAS în Biserica Evanghelică din Piaţa Huet

În data de 28 octombrie 2023, ora 18:00 şi în data de 29 octombrie 2023, ora 17:00, Corul Bach va prezenta oratoriul integral MESSIAS de G. Fr. Handel, cu o durata de 2 ore si 30 de minute, în Biserica Evanghelică C.A. Sf. Maria din Piata Huet.

Alături de cor, la concerte vor participa instrumentişti şi solişti din România şi Germania, de la Filarmonica de Stat Sibiu cât şi independenţi.

Iniţial, oratoriul a fost planificat în anul 2021. Acest lucru a fost împiedicat de pandemie, astfel că abia acum punem în program impresionanta opera al lui Handel. Acesta spune povestea mântuirii, începând cu profeţiile din Vechiul Testament, viaţa şi lucrarea lui Isus şi revenirea sa sperată.
Îi invităm pe toţi cei interesaţi să ni se alăture în această călătorie, pe care Handel este capabil să o transpună atât de viu în sunet.

Preţul unui bilet este de 40 de lei şi poate fi achiziţionat din chioşcul aflat în Ferula Bisericii Evanghelice din Piaţa Huet.

Evenimentele se înscriu în cadrul proiectului „Muzică în Catedrala Luterană cu Corul Bach” şi este cofinantat de Primăria Municipiului Sibiu.

Sursa: Agerpres.ro

Stirea MESSIAS în Biserica Evanghelică din Piaţa Huet a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole